Νέο διαζύγιο «βόμβα» στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

Βασίλισσα

Εξαλλη η Βασίλισσα Ελισάβετ

Εξαλλη η βασίλισσα Ελισάβετ  

Τελειωμό δεν έχουν τα… προβλήματα της βασίλισσας Ελισάβετ στο παλάτι του Μπάκινγχαμ. Πιο συγκεκριμένα, ο μεγαλύτερος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, Πίτερ Φίλιπς, χώρισε από την σύζυγό του. Σαν “βόμβα” έπεσε η είδηση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, καθώς το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 12 χρόνια, αλλά η Ότομν Φίλιπς ζήτησε διαζύγιο και σκοπεύει να φύγει από την χώρα και να επιστρέψει στην γενέτειρά της, στον Καναδά, όπου βρίσκεται άλλωστε η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η 41χρονη, όπως αναφέρει η Dailymail, ανακοίνωσε στον 42χρονο σύζυγό της την απόφαση να χωρίσουν, αφήνοντάς εκείνον συντετριμμένο και την βασίλισσα… έξαλλη.

Ο Πίτερ είναι γιος της πριγκίπισσας Άννας και δεν είχε καταλάβει ότι το τέλος του γάμου του ήταν κοντά. Όπως αναφέρουν οι πηγές της εφημερίδας έμεινε έκπληκτος από την ανακοίνωση της γυναίκας του.

Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, την Σαβάνα εννέα ετών και την Ίσλα, επτά ετών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, κάποιοι φίλοι του ζευγαριού πιστεύουν ότι το Megxit είναι αυτό που πυροδότησε τον νέο χωρισμό στη βασιλική οικογένεια. Έτσι, η Ότομν θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της Μέγκαν και του Χάρι και να επιστρέψει στον Καναδά..