Νέο βίντεο από το ατύχημα που είχε ο Χρήστος Δάντης

Δάντης

Ο τραγουδιστής είναι καλά στην υγεία του

Νέο βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος του Χρήστου Δάντη σε κέντρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Οπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε, ο τραγουδιστής έκανε δύο βήματα πάνω στην πίστα, για να χαιρετήσει κάποιον που καθόταν στο μπαρ.

Ωστόσο, η πίστα ήταν γεμάτη λουλούδια, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να γλιστρήσει και να πέσει στο κενό.

 

 

@ebeelyne #fyp #dantis #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Εβελίνα Ο.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ενημερώσει το κοινό του τραγουδιστή για την κατάσταση της υγείας του, αλλά και την ακύρωση των εμφανίσεών του.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ο Χρήστος Δάντης χτύπησε τα πλευρά του, γεγονός που δεν του επέτρεπε να πραγματοποιήσει κάποιες εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης  Βασίλης Τερλέγκας: Ατύχημα για τον τραγουδιστή ενώ ήταν στην πίστα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλέον, ο τραγουδιστής είναι καλά στην υγεία του κι επέστρεψε στην Αθήνα με τη σύντροφό του.

Σε story που δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έγραψε: «Πόσο μας τρόμαξες ρε γαμώτο σου… Ζητάω συγγνώμη που δεν έχω προλάβει να απαντήσω στα αμέτρητα μηνύματά σας που αφορούν την κατάσταση υγείας του Χρήστου».

«Ανεβάζω στόρι για να σας ηρεμήσω, γιατί καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχετε κι εσείς μια εικόνα. Γλιτώσαμε από τα χειρότερα. Σας ευχαριστώ για το νοιάξιμο και τη συμπόνια που μου δείξατε αυτές τις ώρες. Επιστρέφουμε σήμερα Αθήνα», συμπλήρωσε, κάτω από μια κοινή της φωτογραφία με τον τραγουδιστή.