Νίκος Μουτσινάς: “Με ξεπερνά ότι προτιμάται να μένουν τα παιδιά σε κάποιο ίδρυμα, από το να είναι σε ένα σπίτι”

Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα ήταν καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου ο δημοφιλής παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που κάνει τα τελευταία χρόνια να αποκτήσει ένα παιδί, μέσω υιοθεσίας.

«Δεν είναι εύκολο. Μπορεί πιο εύκολα ένας άλλος άνθρωπος. Εμένα με ξεπερνά το γεγονός, ότι στο τέλος της ημέρας προτιμάται να μένουν τα παιδιά αυτά σε κάποιο ίδρυμα, από το να είναι σε ένα σπίτι. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν να δίνουν αβέρτα παιδιά. Φυσικά το καταλαβαίνω απόλυτα. Γιατί δεν παίρνουν ανθρώπους κοινωνικούς λειτουργούς, να ανθίσει και αυτή η ειδικότητα; Και να έχει για 5 χρόνια, 2 φορές την εβδομάδα, έναν κοινωνικό λειτουργό να ελέγχει. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει η σκέψη για μία πρόνοια και είναι λίγο στενάχωρο.

Προσπαθώ, είμαι σε ενέργειες, θα δούμε τι θα γίνει, μπορεί να μην είναι και τυχερό. Δεν με θυμώνει, μπορεί να είμαι σε επόμενο γύρο», εξομολογήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

Όταν ρωτήθηκε για την άποψη που είχε η μητέρα του για την υιοθεσία, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε: «Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα, να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει πια από τη μέση, από τη ζωή μας».