Νίκος Βέρτης: “Δεν είμαι καλός χριστιανός, μην το παίζουμε ότι είμαστε Αγιοι”

Βέρτης

Τι επισήμανε ο γνωστός τραγουδιστής

O δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βέρτης παραχώρησε συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Κοσμοράδιο 95,1.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την επίμαχη δήλωσή του για τον ρόλο της γυναίκας, που συζητήθηκε ποικιλοτρόπως το προηγούμενο διάστημα.

«Δεν είναι κακό, κάποιοι άνθρωποι έχουν διαφορετική άποψη σε κάτι. Στη δήλωση που έκανα τότε είπα κάτι που αρέσει σε μένα, όχι όμως να υποβιβάσω τη γυναίκα. Θα δείξω ότι, επειδή η γυναίκα μου μαγειρεύει, είναι υποδεέστερη; Εγώ μπαίνω στην κουζίνα και μαγειρεύω δύο φορές τη μέρα. Αυτό με κάνει κατώτερο;», απαντά ο Νίκος Βέρτης.

«Δεν είμαι καλός χριστιανός, μην το παίζουμε ότι είμαστε άγιοι. Πιστεύω όμως, με βοηθάει όμως η θρησκεία», τονίζει σε άλλο σημείο της συνέντευξης για τη σχέση του με τη θρησκεία.

Διαβάστε επίσης  5 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας

«Ο εγωισμός μας πολλές φορές μας φωνάζει να δείξουμε το πόσο πουλήσαμε. Εμένα δεν με ενθουσιάζει αυτό το πράγμα. Για μένα είναι προτιμότερο να πάω σε μία συναυλία και να έχει 100 ανθρώπους από κάτω και να περάσω μαγικά παρά σε μία με 100.000 ανθρώπους και να μην περάσω ωραία», σημειώνει ο Νίκος Βέρτης στη συνέχεια.

Τέλος, αναφορικά με τις προτάσεις που του έχουν γίνει για να καθίσει στην κριτική επιτροπή ενός μουσικού talent show, ο Νίκος Βέρτης επισημαίνει:

«Όταν λες όχι σε ένα πράγμα, θα πρέπει το όχι σου να έχει την ισχύ του με όσα λεφτά και να σου δώσουν. Αν υποκύπτεις στο χρήμα σε κάτι που νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις… δεν θέλω να πω τη λέξη… από «εκ» ξεκινάει. Πρέπει να κάνεις μόνο αυτό που νιώθεις».

Πηγή: zappit.gr