Ο Γιώργος Νταλάρας αποχαιρέτησε τον Τζίμη Πανούση (ΦΩΤΟ)

Με ανάρτηση στο facebook Τζίμης Πανούσης και Γιώργος Νταλάρας είχαν μια από τις γνωστές κόντρες της ελληνικής showbiz, που ξέσπασε πριν πολλά χρόνια και συνέχισε να υποβόσκει μέχρι και χθες, όταν κι έγινε γνωστό πως ο Πανούσης “έφυγε” από τη ζωή”. Ο Νταλάρας στο άκουσμα της είδησης ανέβασε ένα συγκινητικό post στο facebook μιλώντας με […]

Με ανάρτηση στο facebook

Τζίμης Πανούσης και Γιώργος Νταλάρας είχαν μια από τις γνωστές κόντρες της ελληνικής showbiz, που ξέσπασε πριν πολλά χρόνια και συνέχισε να υποβόσκει μέχρι και χθες, όταν κι έγινε γνωστό πως ο Πανούσης “έφυγε” από τη ζωή”.

Ο Νταλάρας στο άκουσμα της είδησης ανέβασε ένα συγκινητικό post στο facebook μιλώντας με θερμά λόγια για τον 64χρονο καλλιτέχνη.

«Έφυγε ένας νέος, ταλαντούχος άνθρωπος, βυθίζοντας στη θλίψη τα παιδιά του, την οικογένειά του. Ένας άνθρωπος που με τη σκέψη του, το χιούμορ του και την οξύτητα του λόγου του ήταν χρήσιμος στην κοινωνία, όπως όλοι οι πραγματικοί καλλιτέχνες» έγραψε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «Οι αντιθέσεις που είχα μαζί του στο παρελθόν, με κάνουν να λυπάμαι ακόμα πιο βαθιά. Μπροστά στη ζωή και στο θάνατο, όλα γίνονται ασήμαντα, μηδαμινά. Καλό σου ταξίδι».