Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε από πότε έχει κάνει τη διαθήκη του

Μπιμπίλας

Ο ηθοποιός μίλησε για πολλά και διάφορα θέμα

Συνέντευξη στη Secret και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών μίλησε για την απόφασή του να κατέβει ξανά υποψήφιος βουλευτής, το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί στο μέλλον αλλά και την επιθυμία του μετά θάνατον.

Πώς αποφάσισες να κατέβεις υποψήφιος µε το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου;

“∆εν είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνω. Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε η Πλεύση Ελευθερίας, είμαι κοντά στη Ζωή Κωνσταντοπούλου”.

Τι είναι αυτό που θέλεις να προσφέρεις στα κοινά;

“Ο µόνος λόγος που θέλω να µπω στη Βουλή είναι για να λυθούν τα άλυτα εδώ και δεκαετίες προβλήματα των ηθοποιών. ∆εν παριστάνω ούτε τον οικονομολόγο ούτε τον γνώστη της εξωτερικής πολιτικής.

Με ενδιαφέρουν πολύ τα προβλήματα των ηθοποιών, γιατί πολλοί από αυτούς που μπήκαν κατά καιρούς στη Βουλή δεν ασχολήθηκαν επαρκώς µε τα προβλήματα των ηθοποιών. Εξαιρώ την Αιµιλία Υψηλάντη και τον Κλέωνα Γρηγοριάδη”.

Ποια είναι η γνώµη σου για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου; Είναι ένα παρεξηγηµένο άτομο;

“Θεωρώ ότι είναι µια από τις πιο δυναμικές πολιτικούς, µε πολύ μεγάλη γνώση πάνω στα νομικά και διεθνή προβλήματα. Είναι µια φωνή που δεν πρέπει να λείπει από τη Βουλή. Πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ασχοληθεί σοβαρά μαζί της και δεν έχουν καταλάβει τι πρεσβεύει”.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου;

“Για µένα οι πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή µου ήταν ο θάνατος των γονιών µου και οι χωρισμοί μεγάλων σχέσεων που έχω περάσει στη ζωή µου και που θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό κοµµάτι στη ζωή των ανθρώπων”.

Είχες σκεφτεί να κάνεις παιδί;

“Όχι, δεν ήταν κάτι μέσα στα ενδιαφέροντα και στα όνειρά µου. Εξάλλου, δεν πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να αφήνει τη συνέχειά του επί της Γης. Η όλη προσφορά µου όμως στο κοινωνικό σύνολο θα αφήσει µια πολύ καλή αύρα και μηνύματα, και αυτό µε ενδιαφέρει περισσότερο”.

Έχεις κάνει τη διαθήκη σου;

“Όταν ήμουν 25 ετών, έκανα την πρώτη µου διαθήκη, μόλις απέκτησα το πρώτο µου περιουσιακό στοιχείο”.

Έχεις σκεφτεί τι θέλεις να γίνει μετά τον θάνατό σου;

“Οπωσδήποτε είμαι υπέρ της καύσης και όσον αφορά εμένα δεν θέλω κανενός είδους κηδεία, αλλά έχω αφήσει χρήματα για να γίνει μια μικρή γιορτή”.