Ο Τζόνι Ντεπ και η δικηγόρος σύντροφος του κρύβονταν σε κοινή θέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πότε τον είχε εκπροσωπήσει

Εδώ και μήνες, ο Τζόνι Ντεπ βρίσκεται σε σχέση με την δικηγόρο Τζόελ Ριτς, με την οποία οι κάμερες τον έχουν πετύχει πολλάκις.

Παρόλο που δεν είχε κανέναν επίσημο ρόλο στη νικηφόρα δίκη του αστέρα του κινηματογράφου κατά της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ, νωρίτερα φέτος, η δικηγόρος βρισκόταν στο δικαστήριο της κομητείας Fairfax στη Βιρτζίνια σχεδόν κάθε ημέρα της δίκης.

Η δικηγόρος με έδρα το Λονδίνο, 37 ετών, εκπροσώπησε τον Ντεπ, 59 ετών, στην υπόθεση συκοφαντίας του στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά της Sun το 2020. Παρά τη νομική απώλεια, οι δύο τους ήταν πιο τυχεροί… στην αγάπη.

Σύμφωνα με φωτογραφίες μέσα και έξω από το δικαστικό μέγαρο, η Ριτς – συνεργάτης στο δικηγορικό γραφείο Schillings – θα έφτανε στο δικαστήριο με τον σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής», και καθόταν ακριβώς πίσω του στην πρώτη σειρά. Μάλιστα πάντα αποχωρούσαν μαζί με το ίδιο αυτοκίνητο.

Αν και διατήρησαν τη συμπεριφορά τους ο ένας προς τον άλλο σε επαγγελματικό επίπεδο, μια πηγή είπε στο Us Weekly ότι ήταν πράγματι εκεί για «προσωπικούς» λόγους – κυρίως για να «υποστηρίξει» τον σύντροφό της.

Δεν είναι σαφές πότε η σχέση τους έγινε ρομαντική και οι εκπρόσωποι του ηθοποιού δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο έως τώρα. Ωστόσο, οι πληροφορίες του Us Weekly αναφέρουν ότι οι δυο τους συναντιόντουσαν «διακριτικά» σε ξενοδοχεία κατά τα πρώτα στάδια της σχέσης τους.

«Η χημεία τους είναι εκπληκτική», είπε ο πληροφοριοδότης. «Είναι σοβαρά τα πράγματα μεταξύ τους».

Όσα γνωρίζουμε για τη νέα σύντροφο του Τζόνι Ντεπ

Η Ριτς είναι μητέρα δύο παιδιών που βρίσκεται στη μέση ενός διαζυγίου. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ. Πριν εργαστεί στο Schillings, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ από το 2003 έως το 2006, αποκτώντας πτυχίο νομικής. Αργότερα πήγε στη Νομική Σχολή BPP στο Λονδίνο από το 2006 έως το 2007.

Ο Ντεπ δεν είναι το μόνο μεγάλο όνομα που έχει εκπροσωπήσει η Ριτς. Η εταιρεία της εκπροσωπούσε προηγουμένως την Μέγκαν Μαρκλ σε μια υπόθεση εναντίον των εκδοτών της Mail το 2021.