Οδυσσέας Σταμούλης: Πως πνίγηκε το παιδί του – Τι αποκάλυψε ο Γιάννης Μαρακάκης

Οδυσσέας Σταμούλης μνημόσυνο γιος

Είναι ο δικηγόρος της μητέρας

Ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης μίλησε σήμερα (21/9) στο Star και αναφέρθηκε στις συνθήκες θανάτου του γιου του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη στους Φούρνους Ικαρίας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Μαρακάκης που είναι και δικηγόρος της μητέρας «μερικές ημέρες πριν (το μοιραίο) είχαν τοποθετηθεί στο σημείο όπου κολυμπούσε το παιδί μια συστοιχία από σημαδούρες. Φαίνεται αρχικά ότι υπήρξαν πλημμέλειες, αλλά αυτό θα φανεί. Το παιδί πνίγηκε γιατί μπλέχτηκε το πόδι του στο σχοινί της σημαδούρας και μάλιστα κατά τέτοιο τρόπο που ήταν αδύνατον να το ξεμπλέξει. Δεν είχε φάει πιο πριν, αυτά είναι κουβέντες καφενειου. Ούτε δίχτυα υπήρχαν, ούτε κορδόνια. Αυτό περιέγραψαν οι άνθρωποι που το βρήκαν και το έβγαλαν στην ακτή».

«Η σημαδούρα ήταν κάτι καινούργιο που τοποθετήθηκε στο σημείο, όπου το παιδί συνήθιζε να κολυμπά μπροστά από το σπίτι του. Δεν ήταν ιδιαίτερα βαθιά τα νερά. Δεν είχε απομακρυθεί. Είχε εμπειρία το παιδί, κολυμπούσε κάθε μέρα με τα ξαδέρφια του. Ήταν όλη μέρα στη θάλασσα. Κατά την προσωπική μου άποψη, μου φαίνεται λογικό να του κίνησε την περιέργεια κι έγινε ό,τι έγινε», είπε ο δικηγόρος.

«Η επίμαχη σημαδούρα έχει απομακρυνθεί κι εξετάζεται από τον πραγματογνώμονα του Λιμενικού. Στη συνέχεια θα εξεταστεί και από τους τεχνικούς συμβούλους της οικογένειας. Τα ερωτήματα είναι πολλά, καθώς πρέπει να απαντηθεί ποιος έδωσε την εντολή να τοποθετηθούν οι σημαδούρες κι αν η τοποθέτησή τους έγινε ακολουθώντας τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα» συνέχισε ο κ. Μαρακάκης.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Δεκάδες οι δαγκωματιές των σκύλων στο σώμα της 50χρονης - Τι έδειξε η νεκροψία

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μητέρα του παιδιού, με την οποία έχει γνωριμία περίπου 30 χρόνων, ο κ. Μαρακάκης δε θέλησε να αναφερθεί με λεπτομέρειες, και αρκέστηκε να πει ότι «είναι πολύ δύσκολα».

Πηγή: protothema.gr