Παύλος Χαϊκάλης: «Έχω πρόταση για το Ηρώδειο το καλοκαίρι, την σκέφτομαι»

Χαϊκάλης

“Εδώ και καιρό είχα πάρει την απόφαση να φύγω και να γυρίσω στο χωριό μου…”

Αποκλειστικά στην Super Κατερίνα μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης το πρωί της Πέμπτης αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως έχει νέα πρόταση για να συμμετάσχει σε θεατρική παράσταση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Χαϊκάλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω φύγει από την Αθήνα εδώ και ένα μήνα και κάτι και βρίσκομαι στο Κατάκολο Ηλείας. Εδώ και καιρό είχα πάρει την απόφαση να φύγω και να γυρίσω στο χωριό μου γιατί ήθελα να αλλάξω τρόπο ζωής. Καμία σχέση με τα γεγονότα, απλώς ήρθε μια συγκυρία πραγμάτων».

«Έχω πρόταση για το καλοκαίρι και έχει γίνει μια συζήτηση για μια παράσταση στο Ηρώδειο αλλά ακόμα το σκέφτομαι».

«Τώρα βρίσκομαι ήδη σε πρόβες, γιατί έγινε ένα δυσάρεστο γεγονός εδώ στον Πύργο Ηλείας, σε ένα ερασιτεχνικό θίασο. Ήταν μια έτοιμη δουλειά αλλά υπήρξε ένα ένα πρόβλημα υγείας ενός παιδιού και μου ζήτησαν να τον αντικαταστήσω γιατί θα διαλυόταν η δουλειά. Έτσι, συμμετέχω για να μην διαλυθεί η δουλειά και θα παίξουμε κάποιες παραστάσεις στον για 15 ημέρες. Όπως είναι τα ερασιτεχνικά θέατρα εδώ πέρα. Θα παίξω δηλαδή με ερασιτέχνες και αυτό είναι μια πολύ ωραία εμπειρία. Πολύ ωραίο θα έλεγα αυτό το γεγονός και είναι κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *