“Πέθαναν” και πάλι τον Σιλβέστερ Σταλόνε

Μια κακόγουστη φάρσα που έκανε το γύρο του κόσμου Μια μακάβρια φήμη κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και θέλει τον Σιλβέστερ Σταλόνε να έχει αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο, για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα 18 μηνών. Τον Σεπτέμβριο του 2016 χρήστες του facebook είχαν αναφέρει ότι κυκλοφορούσε πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο […]

Μια κακόγουστη φάρσα που έκανε το γύρο του κόσμου

Μια μακάβρια φήμη κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και θέλει τον Σιλβέστερ Σταλόνε να έχει αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο, για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα 18 μηνών.

Τον Σεπτέμβριο του 2016 χρήστες του facebook είχαν αναφέρει ότι κυκλοφορούσε πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για κάποιο κακόγουστο αστείο, το οποίο προερχόταν από μια ιστοσελίδα που είναι γνωστή για την επινόηση και κυκλοφορία ψευδών ειδήσεων περί θανάτων διασημοτήτων.

Η φήμη αυτή έκανε την “επανεμφάνισή” της την Δευτέρα και έκανε πάλι τον γύρο του διαδικτύου, με αρκετούς να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του και ορισμένους να ισχυρίζονται ότι πέθανε από προστάτη.

Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη φορά που είχε κυκλοφορήσει αυτή η φήμη, ο Σταλόνε είχε αναγκαστεί να αποδείξει ότι ήταν ζωντανός, αναρτώντας μια φωτογραφία του στα social media στην οποία έδινε μπουνιά στον Ρώσο μποξέρ Σεργκέι Κοράλεφ.

Λίγο αργότερα, ο ηθοποιός απάντησε με ανάρτησή του στο instagram καλώντας τους θαυμαστές του να μην πιστεύουν σε αυτές τις ανοησίες. “Είμαι ζωντανός, καλά, χαρούμενος και υγιής” σημείωσε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του.

Πηγή: news247.gr