Πέθανε η ηθοποιός Ρακέλ Γουέλς

Ράκελ Γουέλς

Είχε αναδειχθεί η πιο σέξυ σταρ στην ιστορία του κινηματογράφου

Θλίψη στον χώρο του κινηματογράφου, καθώς “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών η ηθοποιός Ράκελ Γουέλς.

Τον θάνατό της Ράκελ Γουέλς έκανε γνωστό η οικογένειά της, με το ΤΜΖ να επιβεβαιώνει τη δυσάρεστη είδηση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πέθανε σήμερα το πρωί μετά από ασθένεια που την ταλαιπωρούσε. Δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

Έγινε γνωστή για πρώτη φορά με τους ρόλους της στο «Fantastic Voyage» και στο «One Million Years BC», όπου και συμμετείχε το 1966. Έκανε επίσης, μια εμφάνιση στο «The Cher Show» το 1975 και ερμήνευσε το «I’m a Woman» με τη Σερ.

Eίχε αναδειχθεί «1 από τις 100 πιο σέξι σταρ στην ιστορία του κινηματογράφου» στο περιοδικό Esquire και βρισκόταν στο #3 από τις «100 πιο σέξι σταρ του 20ου αιώνα» σύμφωνα με το Playboy.

Η Ράκελ παντρεύτηκε 4 φορές σε όλη της τη ζωή. Αρχικά, τον Τζέιμς Γουέλς το ’59 και ο γάμος τους κράτησε μέχρι το ’64. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον Ντέιμον και την Τάνι. Στη συνέχεια, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Πάτρικ Κέρτις το ’67 κι έμειναν μαζί έως το ’72. Το 1980 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Αντρέ Γουάινφελντ και ο γάμος τους διήρκησε έως το 1990. Τέλος, παντρεύτηκε τον Ρίτσαρντ Πάλμερ το ’99 κι έμεινε μαζί του έως το 2008.

Διαβάστε επίσης  Πέθανε ο δημοσιογράφος και εκδότης Σαράντης Πανταζής