Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Παναγιωτόπουλο: “Δε μπορώ, νευριάζω, θυμώνω πάρα πολύ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Love it και παραχώρησε συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Η ηθοποιός, “βγήκε απ’ τα ρούχα της”, όταν η κουβέντα έφτασε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και εξέφρασε την οργή της τονίζοντας ότι «χρειάζεται ένα μάθημα σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία».

Οσα δήλωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου:

«Με ξεπερνάει αυτό το θέμα. Τι να πει κανείς γι΄ αυτό το θέμα. Χρειάζεται ένα μάθημα σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία. Είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό. Πρέπει να ξεκινάει από πάρα πολύ νωρίς γιατί ότι έχει8 να κάνει με τον ερωτισμό, το σεξ, το πως οι άνθρωποι φλερτάρουν, το πως μπαίνουν στη διαδικασία να πουν κάτι σε μια γυναίκα και το ανάποδο, έχει κάποιο κώδικα δεοντολογίας. Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ.

Δε μπορείς να εισβάλλεις έτσι στον χώρο του άλλου ανθρώπου, ούτε να τον εκθέτεις, ούτε να τον προσβάλλεις. Είναι πολλά πράγματα που θέλω να πω τα οποία δε μπορώ να πω με την άνεση που θα τα έλεγα σπίτι μου. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και καμία συγγνώμη σε αυτή την περίπτωση. Δε χωράει συγγνώμη εδώ. Τι συγγνώμη να χωρέσει εδώ;»

«Αυτό το κομμάτι που έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα έναν άνθρωπο, – αυτό μένει, είναι εικόνα που κινείται, μεταφέρεται από το ένα κινητό στο άλλο, υπάρχει στο διαδίκτυο που και να κατέβει κάποιος μπορεί να το έχει κατεβάσει στο κινητό του – αυτό είναι μια προσβολή που δεν έχει επιστροφή. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι αυτό το πράγμα μπορεί να θεωρηθεί πλημμέλημα. Για παραδειγματισμό και μόνο θα έπρεπε να… Δε μπορώ, νευριάζω, θυμώνω πάρα πολύ. Δε μπορώ να διανοηθώ πως μπορεί να νιώθουν αυτές οι γυναίκες.

Μπορεί να πέσει στα χέρια των γονιών μας, του συντρόφου μας, των παιδιών μας μια τέτοια εικόνα. Έχουμε ξεφύγει με το real time και τα video και όλα αυτά. Χρειάζεται από εδώ και πέρα πάρα πολύ μεγάλη προσοχή και από τη δική μας πλευρά. Είναι κάτι που δεν πρέπει να συμβαίνει, δε πρέπει να το κάνουμε ούτε εμείς γιατί δε μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη σε κανέναν. Ο έρωτας είναι ιερό πράγμα. Πως το κάνεις αυτό; Για προσωπική σου ικανοποίηση και να δείξεις τι στον κόσμο; Διαβάλλεις έτσι μια γυναίκα; Ντροπή, μόνο αυτό έχω να πω».

Οσον αφορά τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που πλησιάζει, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε γνωστή την απόφαση της να να είναι συνεχώς στο δικαστήριο, καθώς όπως σημείωσε το οφείλει στον εαυτό της.

«Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα, είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλους μας και κυρίως για όλα τα κορίτσια που έχουν όλες αυτές τις άσχημες εμπειρίες, αλλά και για εμάς που οφείλουμε και θα είμαστε εκεί να τις στηρίξουμε. Φυσικά και θα είμαι εκεί, κάθε μέρα. Το οφείλω στον εαυτό μου πρώτα και μετά σε όλες αυτές τις ψυχές που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για την εμπειρία τους και σε όλα αυτά τα κορίτσια που ακόμα δεν το έχουν βρει.

Η τιμωρία είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, εγώ δεν είμαι τιμωρός. Εγώ βρήκα τη δύναμη να μιλήσω για κάποια πράγματα που μου συνέβησαν και που γνώριζα. Από εδώ και πέρα θέλω να είναι ένα έναυσμα για όλους τους ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί, να βρουν τη δύναμη μέσα τους και να κάνουν αυτή την κίνηση», δήλωσε η ηθοποιός στο Love It.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.