Πηνελόπη Πιτσούλη: “Ο Παύλος Χαϊκάλης θα παρασύρθηκε από την ταινία Safe Sex που είχαμε κάνει” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δημοφιλής ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και τον Μαρίνο Βυθούλκα.

Μεταξύ άλλων, η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε και για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Μέσα στα τηλεοπτικά της σχέδια είναι και η νέα σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», όπου η ηθοποιός θα ερμηνεύσει το ρόλο της πεθεράς της Κατερίνας Ζαρίφη και θα της κάνει τη ζωή… πατίνι.

Η ηθοποιός έκλεισε 56 χρόνια γάμου με το σύζυγό της. «Ο γάμος δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θέλει υπομονή, υποχωρήσεις. Είπαμε με τον σύζυγο ότι δεν θα πούμε ποτέ τη λέξω «χωρίζουμε» και οι δύο δεν κρατάγαμε πείσμα και θυμό», τόνισε η ηθοποιός.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη μετράει πολλές δεκαετίες στο χώρο του θεάτρου και είχε συνάψει φιλίες με θρύλους του χώρου, μεταξύ αυτών και ο Θανάσης Βέγγος. Η ίδια εκμυστηρεύτηκε στο MEGA ένα τρυφερό περιστατικό με τον μεγάλο ηθοποιό:

«Θυμάμαι όταν ήρθε για πρώτη φορά στο σπίτι ο Θανάσης Βέγγος, ανεβαίνει ο γιος μου και του λέει: «Κύριε Θανάση, μπορείτε να βγείτε στο μπαλκόνι να σας δουν οι φίλοι μου;». Βγήκε ο Θανάσης και λέει: “Που είστε βρε πιτσιρίκια; Είμαι φίλος της μαμάς του Άγγελου, και τώρα φίλος και του Άγγελου!”».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο ελληνικό #MeToo που ξέσπασε στους κόλπους του θεάτρου.

Διαβάστε επίσης  Ευτυχία Φαναριώτη: "Το bullying δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει, τον χοντρό δηλαδή πώς θα τον πεις;"

«Πιο τερατώδη πράγματα δεν έχω ξανακούσει… Για τον Πέτρο Φιλιππίδη μου είπαν ότι θα περάσω δύσκολα. Ήταν ένας Πέτρος στην ώρα του. Μου έλεγαν «αργεί, κάνει βεντετιλίκια» και λέω «τι να κάνουμε, θα έχουμ έναν ιδιότροπο συνάδελφο». Έπεσε από τα σύννεφα με τόσα χυδαία πράγματα που άκουσα!».

«Είμαι πάντα με το μέρος του θύματος. Γιατί, λέει, μετά από τόσα χρόνια; Γιατί τώρα έβγαλαν τη ψυχούλα τους έξω! Τους ρωτάς πως το κουβαλούσαν τόσα χρόνια μέσα τους;».

Για τον Παύλο Χαϊκάλη και τις καταγγελίες εις βάρος του δήλωσε πως «ίσως και να παρασύρθηκε από το Safe Sex, που παίζαμε μαζί, και γι’ αυτό ίσως το έκανε. Είναι ένας βουτυρομπεμπές, ένα παιδάκι, ένα άκακο πλάσμα και μέσα στην καλή χαρά, με τα ζώδια και την δίαιτά του».