Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίο αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα.

Τις προηγούμενες μέρες οδηγήθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού, με τα αγαπημένα του πρόσωπα να παραμένουν στο πλευρό του. Ο ίδιος έδωσε μάχη για τη ζωή του και βγήκε νικητής.

«Είναι καλά…»

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του, ενώ ανυπομονεί να γυρίσει και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

«Είναι μια χαρά στην υγεία του. Θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές υποχρεώσεις του την Δευτέρα 13/3», αποκάλυψε η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγελή, στο TLIFE.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε προγραμματιστεί να πάρει εξιτήριο νωρίτερα, ωστόσο ήταν ανεβασμένες κάποιες τιμές του διοξειδίου στο αίμα, που οι γιατροί ήθελαν να παρακολουθήσουν από κοντά. Έτσι αποφασίστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Αγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από δύο άτομα για μία κοπέλα

Ρεπόρτερ του «Καλύτερα δεν γίνεται» το Σάββατο 4 Μαρτίου μετέφερε τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή αλλά και μερικές φωτογραφίες του μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Μία μεγάλη αγκαλιά από καρδιάς σε όλους και όλες για την αγάπη σας. Σήμερα διαβάζω τα μηνύματά σας και είμαι χαρούμενος και συγκινημένος.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον γιατρό μου και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό. Φιλιά στο γλυκό μου Ναταλάκι και όλη την ομάδα», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.