Πήρε εξιτήριο η Ελένη Φουρέιρα από το μαιευτήριο (ΦΩΤΟ)

Φουρέιρα Μποτία

Το ζευγάρι βρίσκεται πλέον στο σπίτι τους με τον νεογέννητο γιο τους

H δημοφιλής τραγουδίστρια, Ελένη Φουρέιρα, έφερε στον κόσμο, πριν μερικές ημέρες, το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι. Το βρέφος γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στο Happy Day ο γιατρός της.

«Γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε ωδίνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα», είχε δηλώσει.

Το ζευγάρι βρίσκεται πλέον, στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο του, καθώς η Ελένη Φουρέιρα πήρε σήμερα εξιτήριο.

Μάλιστα, η πρώτη φωτογραφία της μετά τη γέννα δίπλα στον Αλμπέρτο Μποτία, ανέβηκε στα social media, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της κλινικής, όπου γέννησε η τραγουδίστρια. Στο πλευρό τους, φαίνονται ο γιατρός και η μαία που ανέλαβαν τη γέννηση του γιου τους.