Πήρε την αλβανική υπηκοότητα η Dua Lipa

Dua Lipa

Γεμάτη χαρά η σούπερ σταρ

Την αλβανική υπηκοότητα που τόσο επιθυμούσε πήρε χθες (27/11) η ποπ σταρ Dua Lipa, την οποία της χορήγησε ο πρόεδρος της Αλβαίας Μπαϊράμ Μπεγκάι.

Ο πρόεδρος της Αλβανίας Μπαϊράμ Μπεγκάι είπε επίσης ότι η αλβανικής καταγωγής Dua Lipa έλαβε την υπηκοότητα ενόψει της 110ης επετείου της ανεξαρτησίας της χώρας από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Υπενθυμίζεται ότι η γνωστή τραγουδίστρια γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1995 από Αλβανούς γονείς, μετανάστες από το Κοσσυφοπέδιο.

«Θα είμαι κι’ εγώ Αλβανίδα με χαρτιά», είπε η Dua Lipa πριν δώσει τον όρκο της υπηκοότητας στο δημαρχείο των Τιράνων. «Είναι μια απερίγραπτα μεγάλη χαρά μια τέτοια αποδοχή, αγάπη και τα πάντα», είπε επίσης η τραγουδίστρια, η οποία έβγαλε μια φωτογραφία διαβατηρίου, έδωσε δακτυλικά αποτυπώματα και υπέγραψε μια αίτηση για ταυτότητα και διαβατήριο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι διάσημη ποπ σταρ θα ολοκληρώσει την ετήσια περιοδεία συναυλιών της στην κεντρική πλατεία Σκεντέρμπεη των Τιράνων τη Δευτέρα για να τιμήσει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας.

https://www.instagram.com/p/CleBmCbM8Hp/?utm_source=ig_web_copy_link