Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Είναι το πιο αντιπαθητικό ζευγάρι στη Βρετανία;

Οι μεγαλύτερες ηλικίες έδειξαν σε μεγάλο ποσοστό τη δυσαρέσκεια τους

Πριν από κάποια χρόνια, σε οποιαδήποτε έρευνα και αν γινόταν για τα αγαπητά ζευγάρια της Βρετανίας, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ήταν πάντα στην κορυφή.

Τώρα, που το ζευγάρι πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ έχουν αφήσει το παλάτι και την βασιλική οικογένεια, έχουν οδηγηθεί στον… πάτο της λίστας με τα πιο αγαπητά πρόσωπα της οικογένειας.

Πιο συγκεκριμένα και βάση έρευνας που έκανε το YouGov και στην οποία συμπεριέλαβε 1.667 ενήλικες Βρετανούς, αποκαλύφθηκε πως μόλις το 26% των πολιτών συμπαθούν τη Μέγκαν Μαρκλ, το 65% την αντιπαθεί, ενώ αντίστοιχα το 34% συμπαθεί τον Χάρι και το 59% τον αντιπαθεί.

Όπως προκύπτει από την έρευνα οι ηλικιακές ομάδες που αντιπαθούν το ζευγάρι περισσότερο είναι οι μεγαλύτερες ηλικίες με τους συνταξιούχους να δηλώνουν σε ποσοστό 82% τη δυσαρέσκειά τους.

Σημειώνεται πως μπορεί οι Sussexes να μην είναι οι πιο αγαπητοί στην Βρετανία, ωστόσο υπάρχει ένα μέλος της οικογένειας που είναι αρκετά πιο αντιπαθητικό -βάση της έρευνας. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Andrew, ο οποίος μετά την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Epestein έχασε κάθε συμπάθεια που έτρεφε ο λαός προς το πρόσωπό του.

Πηγή: skai.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.