Ράνια Θρασκιά: “Με στενοχωρεί που βλέπω ότι στην τηλεόραση κάποιοι δεν εξελίσσονται καθόλου”

Ράνια Θρασκιά

Η αναφορά που έκανε και για την οικογένειά της

Η κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και η Δέσποινα Τσόκου συνάντησε τη Ράνια Θρασκιά.

Η παρουσιάστρια και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για τη νέα της ζωή, τα όρια που βάζει στους γιους της αλλά και όσα την ενοχλούν στην τηλεόραση.

«Νιώθω περήφανη και ευγνώμων γι’ αυτό που μου συμβαίνει. Η προηγούμενη εμπειρία μου αποτυπώνεται μέσα σε αυτό το καινούργιο που κάνω. Η πολιτική δεν μπορεί να είναι αποκομμένη από την κοινωνία, ίσα ίσα που και μένα με βρίσκει αντίθετη ο δρόμος που ακολουθούν πολλοί πολιτικοί, που είναι ανεπάγγελτοι. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξα celebrity, δε συστήθηκα έτσι και δε ζήτησα έτσι την ψήφο».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Επειδή δεν είχα τη δική μου ιστορία στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν είχα δίλημμα για τον αν πρέπει να μείνω ή να φύγω. Όταν έφυγε ο Αλέξης Τσίπρας είχα θλίψη γιατί εκείνος μου άπλωσε το χέρι και πήρα ένα μεγάλο ρίσκο. Ο Στέφανος Κασσελάκης από την πρώτη στιγμή μού έκανε μια πολύ θετική εντύπωση, δεν είναι κάποιος που περνάει απαρατήρητος, οφείλουμε να του δώσουμε χρόνο».

Για την τηλεόραση: «Πάντα έχω λίγο στραμμένο το βλέμμα μου στην τηλεόραση, είναι αρκετά αυτοαναφορική. Με στεναχωρεί που βλέπω ότι στην τηλεόραση κάποιοι δεν εξελίσσονται καθόλου μέσα στον χρόνο. Ακούς τις ίδιες ατάκες και τα ίδια αστεία εδώ και 10 χρόνια. Η παρουσίαση είναι επάγγελμα και αν ήταν στο χέρι μου θα επέλεγα να έχουν και ένα πτυχίο παρουσιαστή».

Η ίδια συμπληρώνει πως: «Δεν πίστευα ποτέ στα ‘κακά παιδιά΄ και στην επιτυχία που πηγάζει από κάτι κακό. Είναι πολλές οι αρνητικές και επικίνδυνες φωνές στην κοινωνία, υπάρχουν και μέσα στη Βουλή και στην τηλεόραση».

Για την οικογένειά της «Οι γιοι μου με ρωτάνε γιατί είναι έτσι η φωνή μου και εγώ τους απαντάω ότι με αυτήν έκανα καριέρα. Έχουν άποψη στη ζωή μου όπως έχω και εγώ στη δική τους, αλλά υπάρχει όριο στο πόσο ανοίγεις την πόρτα της προσωπικής σου ζωής στα παιδιά σου, η οποία αποτελεί την ‘κόκκινη γραμμή’».

Όσο για τον στόχο της νέας χρονιάς; «Ανοίγω παράρτημα του κέντρου προσωπικής και οικογενειακής εξέλιξης στη Θεσσαλονίκη».