Ρώμας: “Μικρές δικτατορίες προσπαθούν να δημιουργηθούν στον χώρο της τέχνης”

Χάρης Ρώμας

Τι αναφέρει ο ηθοποιός για τις κακοποίησες

Καλεσμένος στην εκπομπή Ολά Γουντ, ήταν σήμερα (6/3) ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αναφέρθηκε σε όσα ήρθαν στο φως και αφορούν τον θεατρικό χώρο και τις κακοποιητικές συμπεριφορές μέσα σε αυτόν.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας τόνισε πως «μικρές δικτατορίες προσπαθούν να δημιουργηθούν στον χώρο της τέχνης.

Μια μικρή ομάδα ανθρώπων που είναι στην κορυφή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί. Κάποιοι άνθρωποι αισθάνονται ότι είναι στο απυρόβλητο επειδή έχουν καταφέρει να τους γλύφουν, να τους εκθειάζουν. Κάτι δεν πηγαίνει καλά με τα απωθυμένα αυτών των καλλιτεχνών».

«Κάτι δεν πηγαίνει καλά μέσα τους και για αυτό θα πρέπει να υπάρχει και εκεί αστυνόμευση. Πρέπει να υπάρχει ένα πλαίσιο που τους ανθρώπους που είναι κακοποιητές, είτε αυτό είναι σεξουαλική είτε είναι ψυχολογική παρενόχληση, όσο κι αν είναι πικρό θα πρέπει με κάποιο τρόπο να το πληρώνουν. Όσο κι αν διαμαρτύρονται πως μένουν εκτός δουλειάς, είναι και ταλαντούχοι κάποιοι άνθρωποι».

«Η έννοια της συγνώμης πάντα είναι θεμιτή αλλά για να επανέλθουν μέσα στον κοινωνικό και επαγγελματικό στίβο θα πρέπει να κάνουν έναν μεγάλο αγώνα και να αποδείξουν ότι πήραν το μάθημα τους» συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.