Σακίρα: Χαμός με το βίντεο που η πεθερά της της λέει να σωπάσει

Σακίρα

Η κόντρα τους ξεκίνησε, όπως φαίνεται, από παλιά

Τα φώτα της δημοσιότητας έχει επάνω της τον τελευταίο καιρό η Σακίρα, μετά την δημοσίευση του τραγουδιού της για τον Πικέ και την νέα σύντροφο του.

Βέβαια, σε αυτό το τραγούδι η Σακίρα αφήνει αιχμές και για την μητέρα του Πικέ με αποτέλεσμα οι φανς της να ξεθάψουν ένα παλιό βίντεο με την τραγουδίστρια και την πεθερά της σε ένα… περίεργο τετ-α-τετ.

Στο βίντεο που ήρθε στην επιφάνεια, η μητέρα του Πικέ, Montserrat Bernabeu, φαίνεται να κάνει μία χειρονομία στην τραγουδίστρια προκειμένου να της πει να σωπάσει. Η αγενής αυτή χειρονομία της γιατρού με το δάχτυλο μπροστά από το στόμα της, απαθανατίστηκε από φαν της Σακίρα, με αποτέλεσμα η σχέση των δύο γυναικών έχει γίνει ξανά αντικείμενο συζήτησης.

Σε ένα ντοκουμέντο που είχε κυκλοφορήσει το προηγούμενο διάστημα, η ποπ σταρ ακούγεται να ρίχνει σπόντες για τη μητέρα του Πικέ. «Αυτό το κούρεμα ήταν το χειρότερο λάθος που έκανα ποτέ. Η πεθερά μου αναρωτήθηκε γιατί δεν έκοψα τα μαλλιά μου, ότι ήταν κρίμα. Λοιπόν, μια μέρα το έκανα αλλά, πεθερά, δεν πρόκειται να ξανακούσω τις συμβουλές σου» λέει.

Μήνες μετά τον χωρισμό τους, η Σακίρα και ο Πικέ συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του Τύπου με φόντο και το τελευταίο τραγούδι που κυκλοφόρησε η Κολομβιανή ποπ σταρ.

Σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού η Σακίρα εξαπολύει επίθεση αναφερόμενη στην νέα σύντροφο του Πικέ ενώ ρίχνει πυρά κατά του ίδιου του πρώην ποδοσφαιριστή τραγουδώντας: «Πολλά γυμναστήρια. Αλλά δούλεψε λίγο το μυαλό σου». Παράλληλα, συγκρίνει τον εαυτό της με την Κλάρα Κία. «Αξίζω δύο 22άρες. Αντάλλαξες την Ferrari με ένα Twingo, ένα Rolex με ένα Casio».