Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα θέλουν να γίνουν γονείς

Μπόμπα

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Νιώθουν πλέον έτοιμοι

Παραμένουν απόλυτα ερωτευμένοι και η ζωή τους μετά τον γάμο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως παραμυθένια. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ! Πριν από λίγο καιρό, το ζευγάρι μετακόμισε από την Πεύκη στο Κολωνάκι σε ένα μεγαλύτερο σπίτι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, οι δυο τους έχουν δηλώσει αρκετές φορές ότι επιθυμούν να γίνουν γονείς, κάτι που επανέλαβαν και στους γονείς του Σάκη στη Θεσσαλονίκη, όταν τους επισκέφθηκαν πριν λίγες ημέρες.

Όσοι τους γνωρίζουν τονίζουν ότι το ζευγάρι είναι βέβαιο ότι ένα παιδί θα ολοκληρώσει την ευτυχία του. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες και η μετακόμιση σε ένα μεγαλύτερο σπίτι έχει κάνει την Χριστίνα και τον Σάκη να νιώθουν ακόμη περισσότερο έτοιμοι γι’ αυτό το μεγάλο βήμα.«Με τη Χριστίνα θέλουμε πάρα πολύ ένα παιδί» είχε πει ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, όπως λέει συχνά σε φίλους του, είναι σίγουρος πως η σύζυγός του θα γίνει μια θαυμάσια μητέρα. Είναι γλυκιά, στοργική και δοτική, πρόθυμη να φροντίσει ένα παιδί με αγάπη και αφοσίωση.

Χωρίς να αγχώνονται και δίχως να βιώνουν την ανάγκη τους για δημιουργία οικογένειας ως πίεση, και οι δύο νιώθουν πιο έτοιμοι από ποτέ. Αισθάνονται προετοιμασμένοι για την τεράστια αλλαγή που θα σημάνει ο ερχομός ενός παιδιού και ανυπομονούν να δώσουν όλη την αγάπη τους σε ένα μικρό πλάσμα. Και εύχονται το 2020 να είναι η χρονιά που θα τους φέρει αυτό το πολύτιμο δώρο.

Πηγή: enikos.gr