Σάββας Πούμπουρας: Πως δέχτηκε την πρόταση για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Για τον τρόπο με τον οποίο δέχτηκε την πρόταση να συμμετέχει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, που πρόκειται να βγει στον αέρα τη νέα σεζόν, μίλησε ο Σάββας Πούμπουρας στο περιοδικό Down Town.

Μέσα σε όλα, ο Σάββας Πούμπουρας αναφέρθηκε στο αν περίμενε ότι κάποτε θα κάνει τηλεόραση και στον τρόπο που δέχτηκε την πρόταση για την συμμετοχή του στην εκπομπή “Ελένη”.

Πώς έγινε η πρόταση για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη; Είχες ποτέ σκεφτεί ότι θα δουλεύατε μαζί;

Θυμάμαι μια συζήτηση που είχα με τη μάνα μου στο μπαλκόνι, τότε δούλευα βράδυ ακόμα, δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω και μου λέει: «Θα βρεις καμιά σοβαρή δουλειά επιτέλους;». Θέλοντας να αποφύγω περαιτέρω συζήτηση, της απάντησα: «Κάποια στιγμή θα με δεις στην τηλεόραση και θα κάνω τον κόσμο να γελάει.». Μια πρόταση που την είπα και δεν την ξανασκέφτηκα. Εντυπώθηκε, όμως, στο μυαλό μου και όλα όσα έζησα με οδήγησαν προς τα εκεί.

Πώς έγινε η πρόταση για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη; Είχες ποτέ σκεφτεί ότι θα δουλεύατε μαζί;

Όχι. Αλλά όταν είχα πάει καλεσμένος στην εκπομπή της πριν από δυο – τρία χρόνια, υπήρξε ωραία χημεία. Συζητούσαμε on και off camera με πολύ ενδιαφέρον. Με πήρε λοιπόν η ίδια τηλέφωνο, μου είπε «Σάββα, η Ελένη είμαι» και κόλλησα, δεν την κατάλαβα. Ομολογώ πως χάρηκα πολύ με αυτή την πρόταση. Είναι ένας ευγενέστατος άνθρωπος με εκπληκτικό μαγνητισμό. Ξέρει να κερδίζει τους ανθρώπους. Να σκεφτείς, είχα πει ότι δεν θα ξαναγυρίσω σε πρωινή ή μεσημεριανή εκπομπή, όμως είναι ένα νέο challenge και θέλω να το δοκιμάσω.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.