Σίσσυ Χρηστίδου: “Δεν ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου – Ενοχλούσε τους άλλους η εικόνα μου”

Χρηστίδου

Τι είπε για την αλλαγή στην εμφάνισή της

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη, παραχώρησε η γνωστή παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Στο συμβόλαιό σου δεν έχουν αλλάξει πράγματα, στην εμφάνισή σου όμως η αλλαγή είναι θεαματική.

“Η φετινή χρονιά ήταν καλύτερη για μένα. Είχα φτάσει στο «δεν πάει άλλο» σε πολλά επίπεδα και έβαλα τα όριά μου σε όλα τα πλαίσια. Και στον εαυτό μου και στους άλλους απέναντί μου.

Με το ίδιο σθένος που στάθηκα απέναντι στα προσωπικά και τα επαγγελματικά μου, στάθηκα και απέναντι στον ίδιο μου τον εαυτό. Βρήκα ξανά τη δύναμή μου. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια είχα χάσει πολύ μεγάλο μέρος της δύναμής μου. Πλέον, αισθάνομαι ότι την έχω πάρει πίσω”.

Σε ενοχλούσε η προηγούμενη εικόνα σου;

“Όχι ιδιαίτερα. Είμαι ένας άνθρωπος που τα έχει καλά με τον εαυτό του. Πιο πολύ ενοχλεί τους άλλους… (Γελάει.) Με ενοχλούσε όμως πρακτικά, που δεν μπορούσα να βάλω τα ρούχα που ήθελα στη δουλειά, αλλά δεν ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου”.

Διαβάστε επίσης  Γιώργος Σαμπάνης: "Αλλαξε η ζωή μου καταιγιστικά και για έναν ταύρο στο ζώδιο, δεν είναι εύκολο"

Φαντάζομαι ότι σε ρωτάνε και στα social media πώς αδυνάτισες.

“Ναι, το έχω γράψει κιόλας. Με έχει βοηθήσει πολύ η Μαρία Ψωμά, η οποία με είχε βοηθήσει να χάσω και τα κιλά της εγκυμοσύνης και στα δύο μου παιδιά. Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι πολύ.

Το αποτέλεσμα ήρθε μετά από πολλούς μήνες, δεν έχει μέσα τρέλες, σκληροπυρηνικές δίαιτες και γυμναστήρια με τις ώρες. Είναι ένα συντηρητικό πρόγραμμα με κύριο γνώμονα την προστασία της υγείας”.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (sissychristidou)