Σκιαδαρέσης: «Ο πατέρας μου με ξαναθυμήθηκε πριν πεθάνει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την απουσία του πατέρα του μίλησε ανάμεσα σε άλλα ο γνωστός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4.

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Τρίτης ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για πολλά.

Ο ίδιος, εξομολογήθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, για την απουσία του πατέρα του και τις σχέσεις τους μέσα στα χρόνια.

«Δεν μου έλειψε ποτέ ο πατέρας μου γιατί ήταν πολύ ισχυρή η παρουσία της μητέρας μου. Δεν είχα και καλές σχέσεις με τον πατέρα μου, τις κόψαμε και τελείως κάποια στιγμή. Κάποια στιγμή δεν ήθελα πια, γιατί με ταλαιπωρούσε ψυχικά όταν τον έβλεπα, δεν μου ήταν ευχάριστο.

Ήταν μια μόνιμη γκρίνια, ένα μόνιμο παράπονο απέναντι στη μάνα μου, προσπαθούσε να βγει αυτός ο καλός, το οποίο με κούραζε εμένα, δεν ήθελα να το αντιμετωπίζω άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Δεν τον ενδιέφερα κιόλας επί της ουσίας. Δηλαδή, με ξαναθυμήθηκε πριν πεθάνει. Δεν ήταν ότι καιγόταν να με δει, δεν έκανε και καμία προσπάθεια και γι’ αυτό του είπα ασ’ το, μην το παιδεύεις. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι με πληγώνει βαθιά, για να συγχωρήσω κάτι», κατέληξε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Πηγή: zappit.gr