Σοφία Μουτίδου: «Πολλοί από το MeToo δεν έχουν βγει στη φόρα, ξέρουμε ποιοι είναι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντιδράσεις προκάλεσε για άλλη μια φορά η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου, μετά την νέα της ανάρτηση βίντεο στο κανάλι της στο YouTube.

Η Σοφία Μουτίδου ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube ένα βίντεο με τίτλο «Ανθρωποφαγία. Η νέα τάση», στο οποίο ανέλυσε στη κατάσταση της σημερινής εποχής και το cancel culture.

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός αναφέρθηκε στα unfollow που τις τελευταίες μέρες πέφτουν βροχή λέγοντας πως αν και πολλοί της είπαν ότι έπρεπε να κάνει unfollow τον Λιγνάδη μετά τις εξελίξεις του ελληνικού #MeToo η ίδια δεν το έκανε, ενώ σύμφωνα με την ίδια ποτέ δεν έκανε unfollow κάποιον ή κάποια. Αντιθέτως, επέλεξε απλώς να μην τον/την παρακολουθεί.

Όσον αφορά το cancel culture, η ηθοποιός αναφέρθηκε σε γενικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και την αντιμετώπιση από τον περίγυρο, ενώ κάλεσε το κοινό της να ασχοληθεί περισσότερο με αυτά τα ζητήματα και να αφήσει την «ακύρωση» για την δικαιοσύνη.

Τέλος άφησε αιχμές για ηθοποιούς που εμπλέκονται στο ελληνικό #MeToo, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά τους, καθώς κανένα θύμα δεν τους έχει καταγγείλει.

Διαβάστε επίσης
Παναγιώτα Βλαντή για Λιγνάδη - Φιλιππίδη: "Εμπιστεύομαι πάρα πολύ τη δικαιοσύνη"

«Αυτή τη στιγμή πολλοί από το #MeToo δεν έχουν βγει στη φόρα. Απ’ τον κύκλο μας ξέρουμε ποιοι είναι. Δεν μιλάει κανείς. Και δε μιλάει κανείς, γιατί δεν έχει χτυπηθεί κάποιος. Αν μία γυναίκα γυρίσει και πει είναι και ο τάδε που μας γ** χρόνια, όλοι αυτοί που τον καλούν τον τάδε τώρα στις εκπομπές τους θα στραφούν εναντίον του», είπε χαρακτηριστικά.

Το βίντεο που ανέβασε η Σοφία Μουτίδου στο κανάλι της στο Youtube:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.