Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Μπραντ Πιτ: «Προσπάθησε να πνίξει ένα από τα παιδιά του»

Αντζελίνα Τζολί Μπραντ Πιτ

Η διαμάχη του πρώην ζευγαριού έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις

Τεράστιες εκτάσεις έχει πάρει η σοβαρή διαμάχη ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί, ενώ τώρα νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με έγγραφα που επικαλείται το Page Six, ο ηθοποιός φέρεται να «προσπάθησε να πνίξει» ένα από τα παιδιά του με τη σταρ και «άρπαξε» την τότε σύζυγό του από το κεφάλι στη διάρκεια του διάσημου πλέον καβγά τους σε ιδιωτική πτήση το 2016.

Μια νέα μήνυση από την 47χρονη ηθοποιός αναφέρει ότι ο 58χρονς σταρ του Fight Club φέρεται «να έπνιξε ένα από τα παιδιά του και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο» και στη συνέχεια «άρπαξε τη Τζολί από το κεφάλι και την ταρακούνησε».

«Εκείνη τη στιγμή έριξε μπίρα στη Τζολί. Άλλη στιγμή έριξε μπίρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά», αναφέρουν ακόμη τα έγγραφα.

Η Τζολί φέρεται να προσπάθησε να παρέμβει και άρπαξε τον Πιτ από πίσω για να τον σταματήσει.

«Τα παιδιά προσπάθησαν να προστατεύσουν το ένα το άλλο. Προτού τελειώσουν όλα, ο Μπραντ Πιτ έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο. Κάποια παιδιά παρακαλούσαν τον Πιτ να σταματήσει. Ήταν όλα τρομαγμένα. Πολλά έκλαιγαν».

Τον Σεπτέμβριο του 2016, ο Πιτ ήταν αντικείμενο έρευνας από το FBI για παιδική κακοποίηση μετά το περιστατικό. Ωστόσο οι αρχές δεν προχώρησαν στην άσκηση διώξεων σε βάρος του βραβευμένου ηθοποιού, ο οποίος αποκάλυψε τον Σεπτέμβριο του 2019 ότι έχει πλέον αποτοξινωθεί.

«Είχε συμφωνηθεί από όλες τις πλευρές σε αυτή την υπόθεση να μην ασκηθούν διώξεις λόγω ορισμένων παραγόντων», ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Page Six.

Η έντονη διαμάχη στο αεροπλάνο οδήγησε στην αίτηση διαζυγίου λίγες ημέρες αργότερα από την Αντζελίνα Τζολί.

Ο πρώην ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2014, έχει έξι παιδιά, τον 21χρονο Maddox, τον 18χρονο Pax, τη 17χρονη Zahara, τη 16χρονη Shiloh, τη 14χρονη Vivienne και τον 14χρονο Knox.

Εκπρόσωποι των Πιτ και Τζολί δεν έχουν κάνει ακόμη κάποιο σχόλιο για το δημοσίευμα.