Σπύρος Μπιμπίλας για Γιώργο Μάγκα: “Ζητώ συγγνώμη δημόσια”

Μπιμπίλας

“Αυτή η στραβοτιμονιά δεν προέρχεται από μένα”

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ξεκαθαρίζει το ατυχές περιστατικό με τον Γιώργο Μάγκα.

Στον Γιώργο Μάγκα αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Σπύρος Μπιμπίλας έπειτα από το ατυχές περιστατικό όπου ανακοίνωσε με ανάρτησή του τον θάνατο του γνωστού κλαριντζή κάτι που φυσικά δεν είχε συμβεί.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ ήταν καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και στην τηλεόραση του OPEN τόνισε ότι μέσα από τον ρόλο του στο ΣΕΗ ανακοινώνει θανάτους ηθοποιών που δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό ενώ πολλές φορές αναλαμβάνει και έχει κάνει κηδείες ανθρώπων με τέσσερα άτομα.

Μιλώντας για το ατυχές περιστατικό με τον Γιώργο Μάγκα ο Σπύρος Μπιμπίλας εξηγεί: «Αυτή η στραβοτιμονιά δεν προέρχεται από μένα.

Η δημοσιογραφία δεν είναι πάντα καθαρή είναι και κίτρινη. Κάποιος δημοσιογράφος δημοσιεύει από λάθος του έναν θάνατο επειδή είχε πεθάνει ένας ξάδελφος του Γιώργου Μάγκα, εγώ το βλέπω από δημοσιογράφο δεν είμαι Σέρλοκ Χολμς και το δημοσιεύω.

Έκαναν πρωτοσέλιδα με αισχρά πρωτοσέλιδα του στιλ “το κοράκι ο Μπιμπίλας πέθανε τον Μάγκα. Και ένας γνωστός δικηγόρος δεν θα πω το όνομά του έβγαλε οχετό εναντίον μου με αυτή την αφορμή. Όλοι αυτοί να ξέρουν ότι εγώ θα απαντήσω, δεν θα τα αφήσω έτσι αυτά τα πράγματα».

Στη συνέχεια είπε πώς μόλις ενημερώθηκε ότι έχει γίνει λάθος ζήτησε αμέσως συγγνώμη, κατέβασε την ανάρτηση και έψαξε να βρει το τηλέφωνο του Γιώργου Μάγκα.

«Τον άνθρωπο τον εκτιμώ βαθύτατα και τον πήρα να του ζητήσω συγγνώμη διότι δεν προερχόταν από εμένα το λάθος αλλά από άλλον ο οποίος δεν βγήκε δημοσίως να πει “παιδιά εγώ το έχω κάνει”, και φάνηκε ότι κάποιοι δημοσιογράφοι δεν είναι τόσο καθαροί».

«Ο Γιώργος Μάγκας στην αρχή ήταν στεναχωρημένος, αλλά μετά το κατάλαβε και θα πάω και στη Λιβαδειά να τον συναντήσω, Ζητώ συγγνώμη δημόσια από τον αξιαγάπητο αυτόν άνθρωπο», σημείωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθάρισε ότι δεν θα ξαναβγεί φέτος μέσω Skype, δεν θα δίνει μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις και θα δίνει μόνο ζωντανές συνεντεύξεις γιατί όπως είπε τις κόβουν και άλλα λέει και άλλα βγαίνουν στον αέρα.