Σπύρος Μπιμπίλας για την 25η Μαρτίου: «Ας γιορτάσουμε αυτή την μέρα με ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον»

Μπιμπίλας

Η ανάρτηση του ηθοποιού για την Εθνική Εορτή

Μια ανάρτηση για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου έκανε στα social media ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο ηθοποιός ανάρτησε ένα στιγμιότυπο με τον ίδιο σε μαθητική παράσταση για την εθνική εορτή, όπου φορά την παραδοσιακή φουστανέλα και κρατά σημαιάκι.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, έγραψε:

«Να μην πούμε ένα ΖΗΤΩ γι’ αυτή την έρμη πατρίδα που τότε ελευθερώθηκε ελέω ξένων και που περνάει τόσα δεινά 200 και βάλε χρόνια!!!!.. Από παιδάκια βροντοφωνάζαμε ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΊΑ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ…η ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΜΠΟΙ ,ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Τ ΑΣΠΑΡΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ……..ΟΛΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΚΙ ΕΚΕΊΝΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥΧΟΥΜΕ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΙ ΑΘΩΡΗΤΟ ΣΑΝ ΗΛΙΟΥ ΑΧΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΜΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ……Που να ξέραμε τότε ..Δεν μας έλεγαν για την κακοδαιμονία της φυλής μας; που τρωγόμασταν μεταξύ μας , που οι οπλαρχηγοί μάχονταν ο ένας τον άλλον, που ήρωες που έδωσαν μάχες βρέθηκαν η στις φυλακές η στους δρόμους πεινασμένοι…Κ έτσι μας κατσικώθηκαν από τότε για πάντα οι ξένοι με τα γνωστά επακόλουθα.. Ας γιορτάσουμε λοιπόν αυτήν την μέρα με ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον…#revolution #greece #heroes (η φωτοβαπο την Ραλλριο Παιδαγωγικη Ακαδημία Πειραια;το 1960 β Δημοτικού.. στην εθνική γιορτή για την 25η Μαρτίου)».