Σπύρος Μπιμπίλας: “Υπήρχαν βράδια που δεν μπορούσα να κοιμηθώ”

Μπιμπίλας

Τα όσα εξομολογείται ο ηθοποιός

Καλεσμένος στο «Καλύτερα Αργά» ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αναφέρθηκε στις υποθέσεις του #metoo και εξομολογήθηκε στην Αθηναΐδα Νέγκα πως ο ίδιος δεν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.

«Στο #metoo αναγκάστηκα να έρθω σε σύγκρουση και με τον εσωτερικό μου κόσμο, σε σχέση με τους ανθρώπους που ήταν στον περίγυρό μου και κατηγορήθηκαν. Εκεί, μέσα μου έγινε ένας πόλεμος, τι πρέπει να κάνω, πού είναι η ζυγαριά και την έβαλα εκεί που πρέπει νομίζω.

Ταυτόχρονα να είσαι και πρόεδρος και μάρτυρας και φίλος κάποιων και φίλος δεινοπαθούντων ανθρώπων… αυτό ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Υπήρχαν βράδια που δεν μπορούσα να κοιμηθώ», εξομολογήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Εμένα δεν με παρενόχλησε ποτέ κανείς. Είμαι ευτυχής γι’ αυτό, αλλά θα ήθελα να μου είχε συμβεί κάτι για να έβλεπα πώς θα αντιδράσω.

Δεν μου έγινε όμως ποτέ καμία νύξη ούτε από άντρα ούτε από γυναίκα. Ίσως ήμουν πάντα ένα παιδί τόσο καλοκάγαθος και με έπαιρναν σαν ένα παιδάκι που αγωνίζεται για τη ζωή του και δεν μου την έπεσε ποτέ κανείς», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε επίσης  Ο Πάνος Σταθακόπουλος αποκαλύπτει τον λόγο που δεν παντρεύτηκε