Στέλιος Νιάκαρης: «Μου είχε πει να γδυθώ για να πάρω τη δουλειά και 30000 ευρώ το μήνα»

Στέλιος Νιάκαρης

Μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που έζησε

Για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από άνδρα της εταιρίας παραγωγής του οίκου Christian Dior στο Παρίσι μίλησε σε συνέντευξη του το γνωστό μοντέλο, Στέλιος Νιάκαρης.

Όπως αποκάλυψε ο Στέλιος Νιάκαρης, ο άνδρας του ζήτησε να γδυθεί για να πάρει τη δουλειά.

«Όταν ήμουν πιο μικρός είχα πάει στο Παρίσι σε ένα casting για τον οίκο Christian Dior. Το casting το έκανε εταιρεία παραγωγής και όχι ο σχεδιαστής. Μπήκα στον χώρο και είδα τρία άτομα. Κάθισα, πήρα την πόζα και έπειτα από λίγο οι δύο έφυγαν. Έμεινε μόνο ένας άνδρας, ο οποίος μου είπε “γδύσου και θα πάρεις τη δουλειά”. Γδύθηκα, γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι τι ακριβώς γινόταν, αλλά στη συνέχεια πήγε να με ακουμπήσει και εγώ τραβήχτηκα», ανέφερε ο Στέλιος Νιάκαρης, μιλώντας στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

«Αρχικά νόμιζα ότι ήθελε να δει τις αναλογίες μου, αλλά βασικά ήθελε να κάνει άλλα πράγματα μαζί μου. Ντράπηκα για πρώτη φορά τόσο πολύ στη ζωή μου! Δεν είμαι ντροπαλός ούτε πουριτανός αλλά ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση. Στη συνέχεια, μάλιστα μου ανέφερε, “σου είπα να γδυθείς γιατί θέλω να σε γευτώ”. Και απάντησα: “Συγγνώμη, δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, εγώ ήρθα για τη δουλειά». Φεύγοντας, εκείνος μου φώναξε, “τι κρίμα και ο μισθός σου θα ήταν 30.000 ευρώ”» συμπλήρωσε.

Ο Στέλιος Νιάκαρης είναι διεθνούς φήμες μοντέλο, αφού έχει κάνει καμπάνιες Vercace – μαζί με την Kate Moss- Roberto Cavalli, έχει γίνει εξώφυλλο βιβλίου για τα 20 χρόνια των Dolce & Gabbana στην Ιταλία και γενικά έχει καταφέρει να περπατήσει σε διεθνείς πασαρέλες.