Στη Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Καρράς για το αφιέρωμα που του ετοιμάζεται (ΦΩΤΟ)

Βασίλης Καρράς στο J2US

Στη συναυλία θα συμμετέχουν επώνυμοι καλλιτέχνες

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε χθες (5/5) ο Βασίλης Καρράς και συναντήθηκε με την πρόεδρο του διοργανωτή φορέα Μ.Α.Ζ.Ι. Αλεξάνδρα Γωγούση και τη συμφωνική ορχήστρα νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) για τη διοργάνωση μιας μεγάλης συναυλίας, αφιερωμένη στην πορεία του λαϊκού τραγουδιστή.

Ο χώρος που συζητείται για τη διεξαγωγή της συναυλίας είναι το Καυτατζόγλειο στάδιο. Θα συμμετέχουν πολλοί επώνυμοι καλλιτέχνες, δύο χιλιάδες μουσικοί από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και μέλη που ανήκουν σε φιλαρμονικές ορχήστρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η καλλιτεχνική επιμέλεια θα είναι υπό την επίβλεψη του διακεκριμένου μαέστρου Ευάγγελου Αραμπατζή.

Βασίλης Καρράς

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε αρχές Νοεμβρίου του περασμένου έτους, σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Διαβάστε επίσης  Σάκης Τζακόπουλος: "Για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη κοντά στους πολίτες" (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκείνο το διάστημα, ο τραγουδιστής είχε αισθανθεί αδιαθεσία κατά τη διάρκεια εμφάνισης σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου της Κρήτης και είχε κριθεί σκόπιμο, να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Πλέον, όπως όλα δείχνουν, ο Βασίλης Καρράς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Πηγή: protothema.gr