Το συγκινητικό βίντεο του Ετεοκλή Παύλου με την κόρη του – “Μου ζήτησε να βγάλω το πρόσθετο μέλος”

Ετεοκλής Παύλου

Η αντίδραση του παρουσιαστή

Ενα ιδιαιτέρως συγκινητικό βίντεο μοιράστηκε σήμερα (20/8) ο Ετεοκλής Παύλου, με τους χιλιάδες ακόλουθούς του στο Instagram.

Ο παρουσιαστής του Breakfast @Star είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς που φροντίζει να περνά αρκετό χρόνο με την κόρη του και να μιλά μαζί της για όλα.

Σήμερα λοιπόν που η μικρή Μελίτα του ζήτησε να βγάλει το πρόσθετο μέλος για να δεις πως είναι το χτυπημένο του πόδι χωρίς αυτό, εκείνος δε μπόρεσε να αντισταθεί.

Μάλιστα, στο βίντεο που δημοσίευσε, ο Ετεοκλής Παύλου απαντά με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις της κόρης του προσπαπώντας να της εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με το πόδι του.

«Στην κόρη μου μιλούσα πάντα ανοιχτά και με ειλικρίνεια για το πρόσθετο μέλος που έχω, της εξηγούσα όσα με ρωτούσε η ίδια και όσα εκείνη έδειχνε ότι ήθελε να μάθει. Τώρα για πρώτη φορά μου ζήτησε να το βγάλω και να δει το χτυπημένο ποδαράκι μου. Φυσικά δεν θα μπορούσα να της το αρνηθώ.

Ποτέ δεν θα ήθελα να νιώσει ότι είναι κάτι κρυφό η κάτι που κρατάω μυστικό και δεν της το δείχνω. Το είδε, το επεξεργάστηκε, μου έκανε ερωτήσεις, προσπάθησε να με κάνει καλά- αφού έφερε τα ιατρικά της εργαλεία- και χαίρομαι πολύ που η μαμά μπόρεσε να το βιντεοσκοπήσει και να το μοιραστώ μαζί σας.

Για εμένα ήταν μια πολύ ξεχωριστή, συγκινητική, γλυκιά και όμορφη κουβέντα που έκανα με την κόρη μου και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την πρώτη φορά που θέλησε να δει, να μάθει και να επεξεργαστεί το ποδαράκι του πατέρα της…» έγραψε ο Ετεοκλής Παύλου στην ανάρτησή του.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (eteoklispavlou)