Συνεδρίες με ψυχολόγο κάνει η νέα σύντροφος του Ζεράρ Πικέ

Πικέ 23χρονη

Δεν μπορεί να διαχειριστεί την αρνητική δημοσιότητα

Η νέα σύντροφος του Ζεράρ Πικέ, Κία Μαρτί, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την δημοσιότητα και τα αρνητικά σχόλια για την σχέση της με τον ποδοσφαιριστή, μετά το νέο τραγούδι της Σακίρα.

Ετσι, φαίνεται πως ξεκίνησε συνεδρίες με ψυχολόγο. Το τραγούδι της Σακίρα αφήνει… αιχμές για την 23χρονη και τον Ζερλαρ Πικέ, με το μεγαλύτερο μέρος του κοινού που τη συναντά στον δρόμο, αλλά και τα σχόλια μέσα στα social media εναντίον της, να την οδηγούν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η Κία έχει αρχίσει τις επισκέψεις σε ειδικούς για την ψυχική της υγεία από τότε που άρχισε να βγαίνει με τον Πικέ. Η αναγνωρισιμότητα, τα δημοσιεύματα και η συνεχής – αρνητική τις περισσότερες φορές – προβολή της, την έχουν δυσκολέψει στην καθημερινότητά της αλλά και στην ψυχική της υγεία.

«Βρίσκεται στο σπίτι των γονιών της για περίπου οκτώ μέρες, δουλεύοντας από απόσταση. Χρειαζόταν ένα καταφύγιο γιατί η ψυχική της κατάσταση δεν είναι καλή. Δεν είναι εύκολο να είσαι κορίτσι 23 ετών και να σε συζητά όλη η Ισπανία και όλος ο κόσμος» είπε ο δημοσιογράφος, Saul Ortiz.

Πηγή: newsit.gr