Τα πρώτα βήματα του Ηλία Βρεττού μετά το τροχαίο (ΦΩΤΟ)

Η ανάρτηση του τραγουδιστή και οι ευχές του Μπορεί πριν τρεις μόλις ημέρες να υποβλήθηκε σε ένα κρίσιμο και καθοριστικό χειρουργείο, ωστόσο ο Ηλίας Βρεττός όχι μόνο δε χάνει την αισιοδοξία του αλλά επιβεβαιώνει πως όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα το πρωί της Καθαράς Δευτέρας και έκτοτε […]

Η ανάρτηση του τραγουδιστή και οι ευχές του

Μπορεί πριν τρεις μόλις ημέρες να υποβλήθηκε σε ένα κρίσιμο και καθοριστικό χειρουργείο, ωστόσο ο Ηλίας Βρεττός όχι μόνο δε χάνει την αισιοδοξία του αλλά επιβεβαιώνει πως όλα πηγαίνουν πολύ καλά.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα το πρωί της Καθαράς Δευτέρας και έκτοτε έχει υποβληθεί σε αρκετά χειρουργεία με πιο κρίσιμο αυτή στη λεκάνη, ως γνωστόν παίρνει δύναμη από την αγάπη του κόσμου.

Για το λόγο αυτό, δεν παύει να διατηρεί μία στενή επαφή μαζί τους, μέσω των social media. Σε ανάρτησή του σήμερα το πρωί, δείχνει πως τα πάει πολύ καλά και κάνει προσπάθειες για να σηκωθεί από το κρεβάτι.


Στη φωτογραφία που θέλησε να μοιραστεί φαίνεται καθισμένος στο κρεβάτι κάνοντας το σήμα της νίκης και με τα δυο του χέρια και η λεζάντα γράφει: «Καλημέρα, καλό μήνα!!! Μπήκε η άνοιξη! Η ζωή είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ωραία… Χαρείτε την!!! Σας αγαπώ!» με το hashtag #firststepsongettingstronger.