Τάσος Χαλκιάς: «Θεωρώ γελοίο ένας άνδρας να γιορτάζει τα γενέθλιά του μετά τα 60 και μια γυναίκα μετά τα 55»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων ερωτευμένος με την δουλειά του.

Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχεται πως απολαμβάνει την μοναχικότητα του και εξηγεί γιατί δεν έχει γιορτάσει σχεδόν ποτέ τα γενέθλιά του.

«Η τηλεόραση με βαρέθηκε. Δεν έχω προτάσεις, παρ’ ότι γίνονται δουλείες που έχουν ανάγκη από ρόλους του δικού μου βεληνεκούς. Είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου, με το να είμαι ηθοποιός, με το θέατρο. Δεν με ενδιαφέρει κανένα πόστο που εμπεριέχει μορφή εξουσίας.

Μου λείπουν δύο ρόλοι που θα ήθελα να παίξω, τον Βασιλιά Ληρ του Σαίξπηρ και τον Οιδίποδα επί κολωνώ του Σοφοκλή. Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς δουλειά. Δούλευα από 6 ετών μαζί με τον πατερά μου, γιατί υπήρχε ανάγκη για την οικογένεια», είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Διαβάστε επίσης  Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Μπίλι Μίλερ

Ο Τάσος Χαλκιάς είπε στη συνέχεια: «Μου αρέσει να απολαμβάνω τη μοναχικότητά μου. Είμαστε πολλά χρόνια με τους ανθρώπους που συνάψαμε έγγαμο βίο… Έχουμε τον προσωπικό μας βίο. Αλίμονο αν ο γάμος μας δυνάστευε μέχρι την ηλικία των 70 που είμαι εγώ.

Αν είχα μικρά παιδιά θα είχα τεράστιο άγχος γιατί δεν θα ήξερα πως να τα πρώτοπροστατεύσω. Θεωρώ γελοίο ένας άνδρας να γιορτάζει τα γενέθλιά του μετά τα 60 και μια γυναίκα μετά τα 55. Δεν έχω γιορτάσει σχεδόν ποτέ τα γενέθλια μου γιατί δεν με ευχαριστεί».

Κλείνοντας, ο Τάσος Χαλκιάς ανέφερε: «Έχουμε ξεκινήσει πρόβες για την παράσταση “Βόμβα μολότοφ” που θα ανεβεί στο αίθριο του ελληνικού κόσμου».