Θανάσης Τσαλταμπάσης: “Εφυγα μία Κυριακή από το σπίτι και επέστρεψα την επομένη Παρασκευή, χωρίς να κοιμηθώ”

Τσαλταμπάσης

Τι τόνισε ο δημοφιλής ηθοποιός

Ο δημοφιλής ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης παραχώρησε σήμερα (28/10) συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»

Με αφορμή την σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» ο ηθοποιός ανέφερε πως πάντα μία μεγάλη επιτυχία ακολουθεί έναν καλλιτέχνη σε οποιαδήποτε δουλειά και να κάνει.

«Μετά από χρόνια βλέπω και κατανοώ πόση δύναμη είχε αυτή η σειρά, γι’ αυτό τη βλέπουν τώρα και πιτσιρικάδες που δεν είχαν γεννηθεί εκείνη την εποχή». Ο ίδιος ήρθε στην Αθήνα το 2005 και φοίτησε σε δραματική σχολή, αποφασισμένος να ακολουθήσει το όνειρό του.

«Είδα την Αθήνα ως γη της επαγγελίας. Αισθανόμουν ότι εδώ μπορώ να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Δεν ήξερα εάν θα τα καταφέρω στην Αθήνα, αλλά ήμουν έτοιμος να αφοσιωθώ. Την πρώτη χρονιά τα έκανα όλα μαζί, θέατρο, δύο σειρές, ταινία και ένα τηλεπαιχνίδι», είπε ο ηθοποιός.

«Κάποια στιγμή έφυγα μία Κυριακή από το σπίτι μου και επέστρεψα την επομένη Παρασκευή τα μεσάνυχτα, χωρίς να κοιμηθώ. Όταν γύρισα σπίτι μου είπα στον εαυτό μου: “αυτό ήθελα να κάνω; να σηκωθώ να φύγω, να μην με πάρει χαμπάρι κάνεις;”».

Διαβάστε επίσης  "Εφυγε" από τη ζωή ο σπουδαίος Γιάννης Φέρτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ηθοποιός δήλωσε πως πρόλαβε να πάρει πολύ καλά χρήματα από την τηλεόραση, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Φιλιά, Όσκαρ», με τον ίδιο να υποδύεται τον ρόλο του Όσκαρ, ενώ στο ρόλο της «Κυρίας Ροζ» βρίσκεται η σύντροφός του, Αγοραστή Αρβανίτη.

«Με τη σύντροφό μου τα βρίσκουμε, γι’ αυτό και με κάθε ευκαιρία δουλεύουμε μαζί, παρόλο που στην αρχή ήμασταν διστακτικοί», είπε ο ηθοποιός.

Αν και δεν ένιωθε ποτέ την ανάγκη να παντρευτεί, ο ίδιος αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο περί γάμου.

«Δεν κοπτόμουν ποτέ να παντρευτώ. Επειδή η ουσία της σχέσης μας είναι πραγματικά δυνατή, είμαι σε μία φάση που λέω ότι αν τύχει και έρθει, καλώς να έρθει. Ίσως το γεγονός ότι ακόμα «τα έχουμε» να διατηρεί και κάτι ωραίο στη σχέση μας», δήλωσε.