Θανάσης Τσαλταμπάσης: Τι αποκάλυψε για την συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δημοφιλής ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης παραχώρησε σήμερα (23/1) συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκης «Ελένη».

Μίλησε για τον τίτλο του «καλού παιδιού» που του έχουν αποδώσει και το ρόλο του «Φώτη» στο «Ευτυχισμένοι μαζί» που τον ακολουθεί πάντα.

«Δε νιώθω ‘’καλό παιδί’’, φέρομαι όπως θέλω να μου φέρονται. Ακόμα και όταν μαλώνω, το κάνω με ευγένεια. Θα ήθελα κάποια στιγμή να ‘’βγω από τα ρούχα μου’’.Δε θεώρησα ποτέ ότι είμαι κάτι ανώτερο από τους άλλους λόγω δημοσιότητας. Νιώθω υπέροχα που είμαι πάνω στη σκηνή με το έργο ‘’Φιλία Όσκαρ’. Έχει διαφορά να νιώθεις κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία αντί να είναι η πρώτη».

Αναφέρεται επίσης, στον πατέρα του, ο οποίος τον στήριξε οικονομικά όσο σπούδαζε στη Δραματική, παρά το γεγονός ότι παράτησε τις σπουδές του ως μηχανολόγος που ήταν και ο ίδιος.

«Ο πατέρας μου, παρά το γεγονός οτι παράτησα τις σπουδές μηχανικού, που ήταν και η δική του δουλειά, για την υποκριτική, με στήριξε πάρα πολύ».

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η σχέση με τη σύντροφό του

Θυμάται τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη όταν ήταν 15 ετών στη «Μελωδία της ευτυχίας», το σοβαρό της προφίλ που έβγαζε στα παρασκήνια, τι του είχε πει σε μια τετ α τετ στιγμή τους αλλά και τη συγκίνηση τη μέρα που τους χαιρέτησε επειδή ήταν άρρωστη.

«Το γεγονός ότι στα 14 μου, έπαιξα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο θέατρο το βίωσα σαν παραμύθι. Θυμάμαι ότι πριν την παράσταση έμπαινε στο καμαρίνι χωρίς να κάνει κους-κους. Ήταν σοβαρή και έβγαινε στη σκηνή και γινόταν άλλος άνθρωπος».

Ακόμη, μιλά για τη σύντροφό του, με την οποία συμπρωταγωνιστεί στο θέατρο. Όταν γνωρίστηκαν εκείνη δεν ήταν ηθοποιός και ο Θανάσης την προέτρεψε να το δοκιμάσει. Εξηγεί πως είναι μαζί 15 χρόνιά και δεν έχουν παντρευτεί.

«Είναι πολύ ωραίο που παίζω με τη σύντροφό μου, την καμαρώνω. Είμαστε μαζί 14 χρόνια αλλά δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Είναι καλό στη σχέση να μην θεωρείς τον άλλον δεδομένο».