Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με τη Μενεγάκη ο Φουστάνος

Μενεγάκη

Η συμβουλή του στην παρουσιάστρια

Ο γνωστός πλαστικός χειρούργος Ανδρέας Φουστάνος παραχώρησε συνέντευξη Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη.

Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε για τα προσωπικά του, τους γάμους και τις σχέσεις που έχει με τις πρώην συζύγους του, αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη.

«Στον εαυτό μου δεν έχω κάνει τίποτα, ένα μπότοξ δοκίμασα μια φορά. Δεν είδα κάτι που να με εντυπωσιάσει για να πω ότι θα το κάνω συνέχεια. Ο χρόνος για να είναι φίλος πρέπει να το θες. Άμα δεν θες να μεγαλώσεις, δεν μεγαλώνεις. Είμαι γεννηθείς το 1951. Σχέση με συνομήλικη ή μεγαλύτερη έκανα όταν ήμουν 28 ετών. Εννοείται ότι η τωρινή μου σύντροφος είναι νεότερη, έχουμε διαφορά 30 και κάτι χρόνια.

Δεν έχω πρόβλημα με τον γάμο, έχω πάντα καλές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου. Δεν έχω συγκρουστεί ποτέ. Παντρευόμουν γρήγορα, ήταν μικρό το διάστημα της σχέσης και οι άλλοι το μάθαιναν τελευταία στιγμή. Όταν παντρεύτηκα τη Νατάσα, ενημέρωσα τη μητέρα μου μια μέρα πριν το γάμο και δεν ήξερε αν είχα πάρει διαζύγιο από τον προηγούμενο γάμο μου.

Οι κόρες μου γνωρίζουν τα πάντα, κάνουμε παρέα. Έχουν καταλάβει ότι πρέπει ο μπαμπάς τους να είναι καλά. Δεν είμαι… παππούς! Μια μέρα ο εγγονός μου πήγε να με πει έτσι και μόλις τον κοίταξα… Αντρέα, μου κάνει. Έχω επαφές με την Ελένη Μενεγάκη, είμαστε καλοί φίλοι. Της έχω πει πως κακώς αποφάσισε να είναι εκτός τηλεόρασης», είπε ο Ανδρέας Φουστάνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.