Τι αποκάλυψε η Λουκία Παπαδάκη για τη θρυλική Λάμψη

Παπαδάκη

Καλεσμένη στην Αννίτα Πάνια

Στην Αννίτα Πάνια μίλησε η γνωστή ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη την οποία έχουμε γνωρίσει ευρύτερα από τον ρόλο της Σάντρας στην Λάμψη πριν από αρκετά χρόνια.

Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε για τις αναμνήσεις της από την σειρά ενώ εξέφρασε και το παράπονό της ότι δεν έχουν πάρει καθόλου χρήματα για την προβολή της σειράς σε τόσες χώρες του εξωτερικού.

«Να πω μια λεπτομερειούλα γιατί ο κόσμος δεν το γνωρίζει. Νομίζει γιατί ξέρει ότι όλες οι ξένες παραγωγές που παίζονται σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, οι συντελεστές από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πληρώνονται τα πνευματικά δικαιώματα αυτής της δουλειάς. Δεν παίρνουμε πεντάρα τσακιστή, εξωφρενικό! Για το νόμο που δεν υπάρχει, για την συνέπεια που δεν υπάρχει, για το γεγονός ότι το θεωρούμε δεδομένο να μην πληρωνόμαστε όταν τόσα εκατομμύρια άνθρωποι είναι θεατές της δουλειάς μας. Συν του ότι επωφελούνται κάποιοι και καλά κάνουν γιατί πλήρωσαν για να πάρουν αυτές τις δουλειές.»

«Αν πάω στην κεντρική πλατεία της Σόφιας δεν θα είμαι άγνωστη, όπως θα φανταζόταν κανείς. Δεν παίρνουμε δεκάρα τσακιστή. Για να ξέρει ο κόσμος ότι είναι πραγματικότητα. Έξω ούτε για αστείο δεν διανοείται άνθρωπος να περάσει την πόρτα ενός στούντιο ή παραγωγής και να μην πληρωθεί. Στην Ελλάδα είναι μόνο ως δεδομένο έλα βρε δεν έγινε και τίποτα. Δεν δουλεύουμε για τη ψυχή του παππού μας» είπε η Λουκία Παπαδάκη.

Πηγή: zappit.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *