Τι έκανε χθες στην Αφυτο ο Γιάννης Αντετοκούμπο; (ΦΩΤΟ)

Ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους Στην Αφυτο της Χαλκιδικής βρέθηκε χθες ο Γιάννης Αντετοκούμπο και σίγουρα η έκπληξη του κόσμου ήταν μεγάλη. Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς συμμετείχε σε γυρίσματα τηλεοπτικού σποτ για την προώθηση της Φέτας ΠΟΠ στην Αμερική και τον Καναδά. Όπως ανακοινώθηκε και πριν από λίγες ημέρες, ο Γιάννης θα παρουσιάσει στην παγκόσμια […]

Ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους

Στην Αφυτο της Χαλκιδικής βρέθηκε χθες ο Γιάννης Αντετοκούμπο και σίγουρα η έκπληξη του κόσμου ήταν μεγάλη. Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς συμμετείχε σε γυρίσματα τηλεοπτικού σποτ για την προώθηση της Φέτας ΠΟΠ στην Αμερική και τον Καναδά.

Όπως ανακοινώθηκε και πριν από λίγες ημέρες, ο Γιάννης θα παρουσιάσει στην παγκόσμια αγορά το προϊόν του ελληνικού τουρισμού, για τη σεζόν 2018, μετά από πρωτοβουλία της υπουργού Τουρισμού και θα εμφανίζεται στα spot καλώντας το παγκόσμιο κοινό να επισκεφθεί την Ελλάδα.


Ο κορυφαίος αθλητής πόζαρε για τις ανάγκες του διαφημιστικού σποτ για τη φέτα, που θα προβληθεί στην Αμερική, έξω από το παραδοσιακό κτίριο Αλέτρα που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Αφύτου. Το σενάριο του γυρίσματος ήθελε τον Γιάννη να διαφημίζει την φέτα, ως ελληνικό προϊόν.

Διαβάστε επίσης
NBA: Οι 10 αριθμοί για το Νο2 MVP του Αντετοκούνμπο!


Φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούμπο μόνο απαρατήρητος δε θα μπορούσε να περάσει. Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον μιλήσουν και αυτός μοίρασε χαμόγελα και αυτόγραφα! Τα παιδιά έφεραν μαζί τους και μπάλες του μπάσκετ και του ζήτησαν να τους πει μερικά μυστικά του αθλήματος…

Πηγή: halkidikinews.gr