Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Βίκυ Καγιά και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Βίκυ Καγιά

“Της λέω αγάπη δεν έχω ιδέα για τι και πως”

Το πασίγνωστο μοντέλο, Βίκυ Καγιά, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και απάντησε σχετικά με τις αιχμές της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου.

«Με το Star έχω τέλειες σχέσεις, είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Όταν κάναμε ραντεβού κι ήθελαν να επιστρέψει το GNTM, μου ζήτησαν ανθρώπινα και φιλικά να επιστρέψω για να στηρίξω το project.

Μου περιέγραψαν μία νέα και φρέσκια κατάσταση. Επιστρέφω επειδή μου το ζήτησαν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και το θεωρώ υποχρέωσή μου. Με ιντριγκάρει που θα είναι κάτι καινούριο και πρέπει κι εγώ μα είμαι καινούρια» είπε η Βίκυ Καγιά.

Για τις δηλώσεις που έκανε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Εγώ επιστρέφοντας δεν είπα ότι πρέπει να αλλάξει όλο. Το κανάλι αποφάσισε… Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές η Ισμήνη γιατί έχουμε εξαιρετική σχέση.

Μιλήσαμε πριν καιρό και μάλιστα μου είπε πόσο χαίρομαι που θα είμαστε μαζί. Της λέω αγάπη δεν έχω ιδέα για τι και πως. Εμένα μου έχουν πει μόνο ότι θα επιστρέψω. Περισσότερα θα ξέρω από το κανάλι, όπως κι εσείς»