Τι συμβαίνει με την υγεία του Νίκου Μουτσινά

Μουτσινάς

Δεν προβλήθηκε σήμερα η εκπομπή του

Στο νοσοκομείο μετήχθη χθες, Δευτέρα 29 Μαΐου, μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι”, ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Breakfast@Star» ο παρουσιαστής, αμέσως μετά τη χθεσινή του εκπομπή πήγε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο λόγω έντονων πόνων στο στομάχι και την κοιλιακή χώρα.

«Ο Νίκος Μουτσινάς αμέσως μετά την εκπομπή μόλις ολοκληρώθηκε το “Καλό Μεσημεράκι” χθες αισθάνθηκε κάποιους πόνους στην κοιλιακή χώρα και το στομάχι του και ήθελε να πάει σε ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο να τον δουν οι γιατροί. Οι γιατροί του είπαν να διανυκτερεύσει ώστε να του κάνουν μια σειρά προληπτικών εξετάσεων για να βεβαιωθούν ότι είναι όλα καλά. Βρίσκεται στο θεραπευτήριο και για προληπτικούς λόγους αποφάσισαν οι γιατροί να μην κάνει σήμερα εκπομπή» είπε ρεπόρτερ της εκπομπής.

Η εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» δεν βγήκε στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Νίκος Μουτσινάς

«Τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο προσπάθησε να αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή στο σπίτι του. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά πάντως δεν ήταν κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Χθες, κατάλαβε ότι η φαρμακευτική αγωγή δεν τον βοηθάει και αποφάσισε να μεταβεί στο θεραπευτήριο Υγεία για να κάνει κάποιες εξετάσεις.

Οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν για εξετάσεις, ενδεχομένως να του έβαλαν και κάποιες ενδοφλέβιες. Σύμφωνα με πληροφορίες θα μείνει και σήμερα μέσα, ενδεχομένως και αύριο να μη δούμε το “Καλό μεσημεράκι” να βγαίνει στον αέρα» αναφέρθηκε αργότερα και στην εκπομπή «Πρωινό», για τον Νίκο Μουτσινά.