Τίνα Τάρνερ: Η συγκινητική ανάρτηση λίγο καιρό πριν πεθάνει – «Τα νεφρά καταρρέουν χωρίς πόνο»

Τίνα Τάρνερ τραγουδίστρια

Είχε δηλώσει πως θέλει να την θυμούνται ως βασίλισσα των rock n’ roll

Πριν από τρεις μέρες, ο πλανήτης έχασε την μια και μοναδική Τίνα Τάρνερ, η οποία κατέληξε στα 83 της χρόνια, μετά από χρόνια προβλήματα υγείας.

Η Τίνα Τάρνερ μάλιστα είχε μοιραστεί κάποια από αυτά τα προβλήματα σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις που είχε κάνει η ίδια, στο λογαριασμό της στο Instagram, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού.

Όπως έγραφε τότε: «Αυτή η ημέρα είναι σημαντική γιατί τα νεφρά καταρρέουν χωρίς πόνο. Γι’ αυτό σήμερα θέλω να σας πω να τους δείχνετε αγάπη! Την αξίζουν. Τα δικά μου νεφρά είναι θύματα της αποτυχίας μου να συνειδητοποιήσω ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίσω με φάρμακα την υπέρτασή μου.

Δείτε επίσης: Πέθανε η θρυλική τραγουδίστρια Τίνα Τάρνερ

Έθεσα τον εαυτό μου σε μεγάλο κίνδυνο με την άρνησή μου να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα πως χρειάζομαι καθημερινά φαρμακευτική αγωγή, εφ’ όρου ζωής. Για πολύ καιρό πίστευα ότι το σώμα μου είναι ένα φρούριο που τίποτα δεν μπορεί να αγγίξει και να καταστρέψει. Χαίρομαι λοιπόν που μπορώ να υποστηρίξω μια νέα, διεθνή καμπάνια για την υγεία των νεφρών».

Διαβάστε επίσης  Σαντορίνη: «Το σώμα του πατέρα μου είχε παραμορφωθεί», λέει η κόρη του συντηρητή βίλας

Σε μια πρόσφατη, μάλιστα, συνέντευξή της στην Guardian, καθώς έβλεπε το τέλος να πλησιάζει, είχε απαντήσει στην ερώτηση «Πώς θα ήθελες να σε θυμούνται;»:

«Σαν τη βασίλισσα του rock n’ roll. Σαν μια γυναίκα που έδειξε σε άλλες γυναίκες ότι είναι εντάξει να αγωνίζονται για την επιτυχία με τους δικούς τους όρους. Δεν με φοβίζει τίποτα στο πέρασμα του χρόνου. Είναι μέρος της περιπέτειας της ζωής και αγκαλιάζω και αποδέχομαι ό,τι φέρνει η κάθε μέρα».

Πηγή φωτό: Instagram (tinaturner)