Το «καρφί» του Σαρμπέλ για τη Μαρίνα Σάττι: «Εκπροσωπείς μια χώρα, δεν εκπροσωπείς μόνο τον εαυτό σου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαρμπέλ Μαρίνα Σάττι

Το σχόλιό του για την ελληνική αποστολή στην Eurovision

Καλεσμένος στην εκπομπή “Fay’s Time” βρέθηκε ο Σαρμπέλ, με αφορμή τη Eurovision 2024 και όσα συνέβησαν στο Μάλμε με τη Μαρίνα Σάττι.

«Η Μαρίνα ήταν πάρα πολύ καλή στη σκηνή και ο Φωκάς Ευαγγελινός εκπληκτικός. Μου άρεσε πολύ αυτό που είδα και τραγούδησε ωραία. Ήταν πολύ καλή. Πήγε πολύ καλά, δεν είναι μόνο το νούμερο της θέσης. Ολόσωστη» ανέφερε αρχικά ο Σαρμπέλ για την ελληνική αποστολή.
Σχετικά με τα πλάνα με τη Μαρίνα Σάττι να χασμουριέται στη συνέντευξη Τύπου, ο Σαμπέλ σχολίασε: «Μου αρέσει που είναι αυθόρμητη, όμως, εκπροσωπείς μία χώρα δεν εκπροσωπείς μόνο τον εαυτό σου. Κι εγώ είμαι από την Ανατολή και το ζούμε λίγο πιο έντονα το συγκεκριμένο θέμα. Εκπροσωπείς μία χώρα που είναι ευγενική, φιλική και φιλόξενη. Δεν εκπροσωπείς τον εαυτό σου.

Διαβάστε επίσης  "Λύγισε" η Μαρίνα Σάττι στη συναυλία που έδωσε στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα και έχω κολλητούς στην Παλαιστίνη που έχουν χάσει ανθρώπους. Το ζω πολύ έντονα. Παρόλα αυτά θα πήγαινα και δεν θα μιλούσα. Δεν φέρνεις πολιτική θέση σε έναν τέτοιο διαγωνισμό. Δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, αλλά μία Ελλάδα που δεν είναι μέσα σε αυτά. Θα έπρεπε τα πολιτικά να μπλέκονται λιγότερο», ήταν τα σχόλια του Σαρμπέλ στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.