Το μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ στον πρίγκιπα Χάρι

Η βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε το δικό της μήνυμα στον πρίγκιπα Χάρη, ο οποίος έχει κάνει μια καινούργια αρχή στη ζωή του.

Πριν ανακοινωθεί η συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ και πριν από την εμφάνιση του στο σόου του Τζέιμς Κόρντεν, όπου ο Δούκας του Σάσεξ υποστήριξε ότι στόχος δεν ήταν να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του αλλά να απομακρυνθεί, ο πρίγκιπας Χάρι δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ.

Οι πηγές αναφέρουν πως η 94χρονη βασίλισσα είπε στον εγγονό της πως είναι πολύ χαρούμενη για εκείνον που βρήκε την ευτυχία με τη Μέγκαν Μαρκλ μετά τη μετανάστευσή του από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες, αλλά τον προειδοποίησε ότι καθώς ξεκινά μια ζωή εκτός της “Φίρμας” να πρέπει να τηρήσει τις αξίες της οικογένειάς του. Η συζήτηση έγινε σε όμορφο κλίμα και η Ελισάβετ μίλησε τρυφερά στον εγγονό της.

Μετά την ανακοίνωσή τους ότι αποχωρούν οριστικά από τη “Φίρμα” και η βασίλισσα τους αφαίρεσε τιμητικούς τίτλους και την ηγεσία στα ιδρύματα στα οποία ήταν πατρόνες, ακολούθησε το τηλεφώνημα από τη βασίλισσα που επίσης τον διαβεβαίωσε ότι θέλει το καλύτερο γι’ αυτόν και την οικογένειά του. Ο Χάρι υπογράμμισε ότι γνωρίζει το καθήκον του απέναντι στην οικογένειά του και υποσχέθηκε ότι δεν θα κάνει ποτέ κάτι για να τους ντροπιάσει.

Πάντως, πηγές των Ανακτόρων, νωρίτερα, είχαν αποκαλύψει ότι ήταν ο Χάρι που πίεσε στην επανέναρξη των συζητήσεων για τη θέση του ίδιου και της Μέγκαν στην οικογένεια, αρχές του χρόνου. Υποστήριξαν ότι υπήρχε μία αίσθηση σύγχυσης στον επείγοντα χαρακτήρα του αιτήματός του που μπέρδεψε τους αξιωματούχους των Ανακτόρων, αλλά όλα έγιναν ξεκάθαρα ότι ανακοινώθηκε η συμφωνία της Μέγκαν με την Όπρα για μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Αλλά και η εμφάνιση του Χάρι στο σόου του Κόρντεν προκάλεσε “ανησυχία” έπειτα από εφτά μέρες έντασης στις σχέσεις των Σάσεξ με το Παλάτι. Και βέβαια δεν ξεχνά κανείς την ασεβή δήλωση του ζεύγους ως απάντηση στην ανακοίνωση της βασίλισσας.

Πάντως, πηγή είπε στη Mirro ότι η συζήτηση της βασίλισσας με τον Χάρι ήταν μία “αρμονική συζήτηση ανάμεσα σε μια γιαγιά που νοιάζεται και τον εγγονό της”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *