Τόλης Βοσκόπουλος: Το συγκινητικό γράμμα στον “αδελφό” του Στράτο Διονυσίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Βοσκόπουλος Διονυσίου

Πριν από λίγο καιρό σε εκπομπή-αφιέρωμα στο MEGA

Στη μεγάλη πίστα στον ουρανό μαζί με του άλλους σπουδαίους ερμηνευτές βρίσκεται από σήμερα ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Σε ηλικία 81 ετών ο Τόλης Βοσκόπουλος “έφυγε” από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής είχε ιδιαίτερη σχέση με πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες κι ένας από αυτούς ήταν ο Στράτος Διονυσίου.

Τον Φεβρουάριο το Mega είχε αφιέρωμα στον Διονυσίου. Οι γιοι του μεγάλου τραγουδιστή, Στράτος και Αγγελος Διονυσίου, είχαν διαβάσει ένα γράμμα του Τόλη Βοσκόπουλου για τον αγαπημένο του φίλο ή αλλιώς τον αδερφό του, όπως τον αποκαλούσε.

Ο Αγγελος Διονυσίου ξεκίνησε να διαβάζει το γράμμα του Τόλη Βοσκόπουλου, του δεύτερου πατέρα του όπως είπε. Συγκινημένος δεν κατάφερε να τελειώσει την ανάγνωση του γράμματος γι΄ αυτό συνέχισε ο αδερφός του.

“Αγαπημένε μου φίλε, ή καλύτερα αδελφέ, γιατί έτσι σε νιώθω. Και λέω σε νιώθω γιατί νομίζω ότι είσαι δίπλα μου. Δεν μπορώ ρε μεμέτη να συνειδητοποιήσω ότι έχεις “φύγει” κι ας έχουν περάσει τόσα χρόνια. Θυμάμαι, και τι δεν θυμάμαι. Αλλά εκείνο που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι όταν σ΄άκουγα να τραγουδάς την ώρα που ετοιμαζόμουν να βγω στη σκηνή για να τραγουδήσουμε μαζί. Λέγαμε, και τι δεν λέγαμε. Μαγικές στιγμές και πόσα άλλα να θυμηθώ. Και είναι σαν χθες. Πώς μπορώ, λοιπόν, να μην σε νιώθω δίπλα μου. Ο αδελφός σου, Τόλης Βοσκόπουλος”, έγραφε στο γράμμα του ο μεγάλος ερμηνευτής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.