Τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης

Νικολαΐδης

Διαλύθηκε το αυτοκίνητο

Ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο και σήμερα (20/3) μίλησε στην εκπομπή Πρωινό μας.

Μάλιστα δήλωσε ευτυχής που το αυτοκίνητο με το οποίο τράκαρε ήταν σταθμευμένο και όχι εν κινήσει.

«Έγινε απόγευμα, δεν ήμουν πιωμένος, για να μην νομίζει ο κόσμος. Ήταν ένα λίγο περίεργο σημείο που δεν είχα καλή ορατότητα. Τράβηξε την προσοχή μου κάτι στο κινητό για δευτερόλεπτα, ευτυχώς φορούσα ζώνη. Ήρθε η γυναίκα μου και με πήρε γιατί ήμουν κοντά στο σπίτι γενικά. Χτύπησα σε ένα αμάξι σταθμευμένο. Με είδαν και με ρώτησαν αν είμαι καλά γιατί έτσι όπως ήταν το αμάξι…», είπε αρχικά ο Σταύρος Νικολαΐδης και συνέχισε:

«Βγήκα από το αυτοκίνητο ζαλισμένος, θολωμένος και βρήκα κάτω το κινητό μου. Η γυναίκα μου νόμιζε ότι ξεψυχάω. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, δεν σκέφτηκα να καλέσω κάποιον άλλο εκείνη την ώρα. Είδα ότι πέρασαν 2-3 αμάξια αλλά δεν σταμάτησε κανείς. Μες τη θολούρα μου το θυμάμαι και μου έκανε εντύπωση που δεν σταμάτησε κανείς».

«Έχω επτά ράμματα στο κεφάλι και σπασμένο μετατάρσιο. Πήγαινα με 70-80χλμ. Το αυτοκίνητο έχει διαλυθεί. Έσπασε το ταμπλό, άνοιξαν οι αερόσακοι. Το άλλο ευτυχώς ήταν σταματημένο. Δεν πρόλαβα ούτε να φρενάρω, μιλάμε για δευτερόλεπτα. Έχω ένα μαύρο την ώρα που συνέβη. Δεν έχω ξαναπάθει τόσο μεγάλο τρακάρισμα, ήταν σοκαριστικό», κατέληξε.

Πηγή: gossip-tv.gr