Τσολάκη: “Είχα ανάγκη να κάνω δύο βήματα πίσω για να ξαναβρώ τις ισορροπίες μου”

Τσολάκη

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και βρέθηκε στον Alpha μετά από 1,5 χρόνο που έλυσε το συμβόλαιό της.

H Τσολάκη μίλησε και για το διάστημα που βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

«Αποφάσισα μετά από τα δύο τελευταία χρόνια ότι χρειαζόμουν λίγο το χρόνο μου. Είχα ανάγκη να κάνω δύο βήματα πίσω, να ξαναβρώ λίγο τις ισορροπίες μου και να βάλω και τις προτεραιότητές μου διαφορετικά.

Όταν τα πράγματα τρέχουν μόνα τους, όταν είσαι μέσα στον αγώνα τον καθημερινό δεν μπορείς να δεις και να διαβάσεις τα πράγματα όπως πρέπει. Έτσι έρχεται κάποιες φορές το σύμπαν, η ζωή, σου χτυπάει ένα κουδουνάκι, εσύ που μεγαλώνεις και ωριμάζεις και βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά, που σου λέει κάτι μέσα σου ότι καλύτερα να κάνεις τώρα δυο βήματα πίσω για να αισθάνεσαι εσύ καλά και λίγο γυρίζεις και στον εαυτό σου», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

Η Ελένη Τσολάκη πρόσθεσε επίσης: «Είναι και η εποχή τέτοια, με όλα αυτά που περνάμε ότι είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας να κάνουμε μια εσωτερική διαδρομή με τον εαυτό μας και να βρούμε πάλι λίγο τα πατήματά μας γιατί είναι μια εποχή πάρα πολύ μεγάλης αλλαγής. Μου λείπει πάρα πολύ η καθημερινότητα αυτή, η δημιουργία που ένιωθα μέσα από αυτό. Ότι έκανα, το έχω χαρεί πάρα πολύ. Και ότι επέλεξα να κάνω μέχρι σήμερα, ήταν πράγματα που με εξέφραζαν, οπότε δεν μπορώ να σου απορρίψω κάτι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *