Τσουρός για Λιάγκα: “Ηταν μια άχρηστη πληροφορία – Το θεωρώ φθηνό…”

Τσουρός - Λιάγκας

Τι συνέβη και αντέδρασε ο παρουσιαστής

Η παρέα της εκπομπής, «Ακόμα δεν είδες τίποτα», αναφέρθηκε στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το πώς παρουσίασε στο πρωινό του ANT1 την περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Σταρόβα

Μετά το απόσπασμα που προβλήθηκε, μέσα από το οποίο ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Σταρόβας πέρασε κρίση στη σχέση του με την σύντροφό του, η παρέα του Mega διαφώνησε με την στάση του παρουσιαστή.
«Δεν μπορώ να καταλάβω πού είναι το καλό να λες ότι ένα ζευγάρι πέρασε κρίση και στη δεδομένη χρονική στιγμή, όταν ένας άνθρωπος είναι στο νοσοκομείο», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο Κώστας Τσουρός ανέφερε: «Είναι μία άχρηστη πληροφορία τη συγκεκριμένη στιγμή και εγώ το θεωρώ πολύ φθηνό να βάζεις την κλειδαρότρυπα πάνω στο κρεβάτι ενός ανθρώπου που δίνει τη μάχη του εκείνη τη στιγμή.

Πραγματικά το θεωρώ άκαιρο, ειδικά όταν το πλασάρεις ότι το λέω για πρώτη φορά, που σημαίνει ότι το λες σαν λες κάτι αποκλειστικό, άρα αυτό είναι το θέμα που θέλεις να πεις.

Όταν λέμε ότι θα πω κάτι για πρώτη φορά, σημαίνει πως αυτή είναι η είδηση που θέλω να δώσω και σε δευτερεύουσα θέση είναι η κατάσταση υγείας. Όπως το πούλησε ο Γιώργος Λιάγκας γιατί έτσι ακούγεται», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Τσουρός.