Τζέρεμι Ρένερ: Εκχιονιστικό που του πάτησε το πόδι ο λόγος που βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση

Ρένερ

Έχασε πολύ αίμα μέχρι να τον παραλάβει ελικόπτερο

Ανησυχία έχει προκαλέσει στους φανς του το ατύχημα που είχε ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ, με εκχιονιστικό, όταν προσπάθησε να καθαρίσει μόνος του το χιόνι από το ράντσο του.

Οι πληροφορίες λένε ότι κάποια στιγμή ο Τζέρεμι Ρένερ κατέβηκε από το εκχιονιστικό και -άγνωστο πώς- αυτό πέρασε πάνω από το πόδι του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Ένας γείτονας, ο οποίος είναι γιατρός, έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον ηθοποιό για να σταματήσει την αιμορραγία ωστόσο ο ηθοποιός έχασε πολύ αίμα μετά τον τραυματισμό του και μέχρι να μεταφερθεί από αέρος…

Ο Renner, δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ, είναι ο πρωταγωνιστής της επανερχόμενης σειράς Paramount+ The Mayor of Kingstown και της σειράς Hawkeye της Marvel στο Disney+, καθώς και των ταινιών Avengers και Captain America. Ο 51χρονος έχει προταθεί για Όσκαρ για τους ρόλους του στις ταινίες “The Hurt Locker” και “The Town”.

Διαβάστε επίσης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ μετά από ατύχημα

«Φέρει τραύματα έπειτα από ένα ατύχημα που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες, ενώ απομάκρυνε το χιόνι νωρίτερα σήμερα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρένερ χωρίς να διευκρινίσει πού συνέβη το ατύχημα. «Η οικογένειά του είναι μαζί του και λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα» τόνισε ο εκπρόσωπος, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, σύμφωνα με το Variety.

Πρόσφατα έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες στην περιοχή γύρω από τη λίμνη Τάχο, η οποία συνορεύει με την Καλιφόρνια και τη Νεβάδα και είναι ένας παγκοσμίου φήμης προορισμός για σκι.

Στις 13 Δεκεμβρίου, ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία ενός αυτοκινήτου θαμμένου από το χιόνι με τη λεζάντα “Η χιονόπτωση στη λίμνη Τάχο δεν είναι αστείο”.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (Jeremy Renner)